Skin Solutions Hoorn

Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Schoonheidssalon Skin Solutions

Wil jij het allerbeste voor jouw huid? Dan hebben wij dé behandelingen voor jou!

Skin Solutions heeft alles in huis om jouw huid gezond en mooi te houden. Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Hét moment dat jouw huid veranderd voor altijd! Met ons bindweefselprogramma en Dermalogica Pro Power Peel behandelingen behalen wij prachtige resultaten. Daarnaast behandelen wij specifieke huidproblemen zoals acne en littekens, rimpels en rosacea.

Over ons

Zwem onbezorgd de zomer door met een Brazilian wax!

Het onderhouden van de bikinilijn is voor menig vrouw een ergernis. Zo laat een scheermes al snel een geïrriteerde huid achter en zie je de volgende dag alweer de eerste stoppels verschijnen.

Zwem onbezorgd de zomer door met een Brazilian wax!

Het onderhouden van de bikinilijn is voor menig vrouw een ergernis. Zo laat een scheermes al snel een geïrriteerde huid achter en zie je de volgende dag alweer de eerste stoppels verschijnen. Zeker in de zomer is het prettig als je voorbereid bent op een spontaan uitje naar het strand of het zwembad. Een Brazilian wax is daarom de perfecte uitkomst voor het bikiniseizoen!

Voordelen Brazilian wax

Door scheren worden je haartjes al snel stug, hard en grof, waardoor je last kunt krijgen van ingegroeide haartjes en jeukende rode bultjes. Je kunt je scheermes deze zomer daarom beter verruilen voor een waxbehandeling. Al snel zul je zien dat je stoppels en haren zachter van structuur worden. Bovendien heb je geen jeuk wanneer je haar aangroeit en geen last van scheeruitslag.

Geheel op je gemak

Een Brazilian waxbehandeling heeft soms een slechte reputatie. Voor veel vrouwen is de drempel te groot. Ze voelen zich ongemakkelijk of zijn zenuwachtig, omdat ze denken dat het veel pijn doet. Toch doet het een stuk minder pijn dan je misschien verwacht. Wij nemen alle voorzorgsmaatregelen om te zorgen dat je je geheel op je gemak voelt.

Een goede voorbereiding

Om het optimale resultaat te bereiken, kun je jezelf thuis al voorbereiden op de behandeling. Laat je haartjes twee tot drie weken voor de behandeling staan, tot ze een lengte van 0,5 centimeter bereiken. Zorg daarnaast dat je je huid een dag van tevoren goed scrubt, om dode huidcellen te verwijderen. De haartjes worden dan losser en gaan omhoog staan. Ook is het belangrijk dat je hudi zo droog mogelijk is. Bij een vette huid pakt de wax namelijk minder goed.

Behandeling

Tijdens de behandeling brengen we telkens hete wax op een stukje huid aan. De wax wordt vervolgens razendsnel verwijderd, waardoor alle haartjes met wortel en al meekomen. Na het waxen ben je een maand lang verlost van ongewenste haartjes en stoppels en kun je genieten van een zijdezachte huid. De haartjes komen in deze tijd niet meer terug en je hebt ook geen last van ingegroeide haartjes.

Hygiënisch harsen

Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel. Wij maken daarom alles grondig schoon en werken met handschoenen, zodat er nooit huid-op-huidcontact is. Alles wat met de huid van de klant in contact komt, gebruiken we maar één keer. Zo wordt elke spatel waarmee we de wax aanbrengen direct na gebruik weggegooid, om te voorkomen dat er huidschilfers in de waxpot terechtkomen.

Tips voor na de behandeling

Wanneer je je voor het eerst laat waxen, kan je huid er wat rood uitzien. Ook zal de behandelde zone een paar dagen gevoelig aanvoelen. Om irritatie te voorkomen, raden we aan om warmte en wrijving voor 24-48 uur te vermijden. Dat betekent geen zonnebank, hete baden, sauna of seks. Ook kun je beter geen geparfumeerde zeep gebruiken of strakke kleding dragen.

Over Skin Solutions

Wil jij je scheermes laten staan en de overstap maken naar waxen? Met een Brazilian wax ga jij de zomer onbezorgd door en ben jij te allen tijde bikini-ready. Bij Skin Solutions ben je verzekerd van een hygiënische behandeling door ervaren en getrainde schoonheidsspecialisten. Laat je bikinilijn daarom gerust over aan onze professionals, je bent altijd in goede handen!