Waar ben je naar opzoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Wil je meer informatie of een afspraak maken voor een intake? Vul hier jouw gegevens in, dan nemen wij contact met je op.

Ik ga akkoord met het privacystatement

Dermalogica Pro Bright Treatment

Jouw meest stralende huid in een 3 stappen treatment

Heb jij last van een doffe huid met pigment of fijne lijntjes en wil je jouw huid een opfrisbeurt geven? Dan is dit de perfecte behandeling voor jou! Deze 3 stappen treatment biedt maximaal resultaat in een korte treatment, is op te bouwen tot een kuur en biedt de jou de beste combinatie van product & technologie.

Ook in de behandelkamer komen regelmatig prachtige nieuwe producten. Deze keer is dat het Biolumin-C serum Pro. Dit serum brengt 3x meer vitamine C in de behandelkamer, een krachtig professioneel serum dat verheldert, verstevigt en zichtbaar fijne lijntjes en rimpels vermindert. Tijdens de Pro Bright treatment maken wij gebruik van dit geavanceerde nieuwe serum! 

Wat houd de behandeling in?

Deze Expert behandeling richt zich op exfoliatie met Dermalogica’s Pro Power Peel. Deze hoogwaardige peeling zorgt voor huidverbetering op het hoogste niveau en vermindert huidzorgen zoals huidveroudering en hyperpigmentatie.

Je ervaart direct resultaat en er is geen hersteltijd nodig! Ook wordt hoogwaardige apparatuur ingezet om de behandeling te intensiveren.

Stap 1: Intensieve reiniging + Dermalogica's Pro Power Peel (Ultra Bright)
Stap 2: Biolumin-C serum Pro met handapparatuur gevolgd door een heerlijk masker
Stap 3: Gepersonaliseerde dag verzorging met SPF

Benieuwd wat deze behandeling voor jou doet?

Boek nu jouw afspraak online! (kies optie ProSkin 30 Expert Active)

Boek nu!

Ik heb een vraag!

Wil je meer weten over onze behandelingen en oplossingen voor jouw huidprobleem? Je kunt ons bellen of vul het contactformulier in!