Waar ben je naar opzoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Wil je meer informatie of een afspraak maken voor een intake? Vul hier jouw gegevens in, dan nemen wij contact met je op.

Ik ga akkoord met het privacystatement

Richtlijnen Corona Skin Solutions

De nieuwe 1,5 meter samenleving is voor ons allemaal nieuw. We kunnen ons voorstellen dat je wil weten hoe dat in zijn werk gaat.

Om de gezondheid en veiligheid van klanten en onze medewerkers te waarborgen, werken wij alleen op afspraak. We vragen je tevens om alleen naar de behandeling te komen.

Wij werken volgens de RIVM richtlijnen en het ANBOS COVID-19 Hygiëneprotocol voor Schoonheidsspecialisten. Deze richtlijnen worden strikt nagevolgd binnen onze salon en de belangrijkste zaken willen we graag vooraf met je delen.
 
Bent u niet helemaal fit of voelt  u zich ziek? Neem dan contact met ons op, dan zullen wij uw afspraak kosteloos verzetten. Het liefst 24 uur van te voren, zodat wij onze wachtende klanten kunnen inplannen.

Wij passen als Skin solutions al enige maatregelen toe door de zaak gedurende dag meerdere keren compleet te desinfecteren, de salon na ieder klant grondig te desinfecteren en geven geen hand meer, meten met een contactloze thermometer uw temperatuur op, dragen handschoenen en eventueel mondkapjes en vragen klanten vriendelijk om hun handen te wassen van te voren.
 
Graag tot snel in onze salon!

Ik heb een vraag!

Wil je meer weten over onze behandelingen en oplossingen voor jouw huidprobleem? Je kunt ons bellen of vul het contactformulier in!