Waar ben je naar opzoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Wil je meer informatie of een afspraak maken voor een intake? Vul hier jouw gegevens in, dan nemen wij contact met je op.

Ik ga akkoord met het privacystatement

Bellabaci Genie ''Skin Get A Life'' 120 ml

Bellabaci Genie ''Skin Get A Life'' 120 ml
Meer informatie
2 Op voorraad

€39,00

+
-

Een innovatieve formule, rijk aan anti-oxidanten, vitamines en essentiële vetzuren. Helpt de beschadigde en geïrriteerde huid te herstellen, te beschermen en te regenereren. Vervaagt littekens en striae en herstelt de veerkracht en elasticiteit van de huid.
Nu in Airless flacon

Beschrijving

Roze is de kleur van eigenliefde. Mensen die worstelen met het ouder worden, worden door deze kleur aangetrokken.Veroudering kan een moeilijke overgang zijn voor velen, men ziet meer rimpels in de spiegel waardoor het gevoel kwetsbaarder wordt.
De aromatherapie mix is dat deze Genie helpt met de positieve emoties en het behandelen van de zichtbare tekenen van veroudering. Deze Genie kan op het gezicht en het lichaam gebruikt worden.
Op het gezicht bijvoorbeeld om de rimpels, littekens of kraaienpootjes te verminderen en op het lichaam bijvoorbeeld tegen striae of een droge huid.

Gebruiksaanwijzing:

Gebruik in combinatie met de Bellabaci Facial cups of Bellabaci Body Cups!  Onze vacuumcups zijn eenvoudig te gebruiken en zijn van topkwaliteit en gemaakt van onbreekbaar siliconen. Breng eerst de Genie aan, knijp de cup onder rand samen en plaats deze op het behandelingsgebied en laat langzaam los. Masseer dagelijks of om de dag gedurende 8-10 minuten per gebied voor het beste resultaat.

 

Ingrediënten 

Gefractioneerde kokosnootolie, rozenbortel, baobab, Argan, Carrot Seed, Clary sage, Geranium, Manderijn, Neroli, Bittere Sinaasappel en Patchouli

 

Gerelateerde producten

Bellabaci Facial/Bambino Cups

€37,95

Bellabaci Body Cups

€37,95

Bellabaci Genie ''Cellulite Be Gone'' 120 ml

€39,00