Waar ben je naar opzoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Wil je meer informatie of een afspraak maken voor een intake? Vul hier jouw gegevens in, dan nemen wij contact met je op.

Ik ga akkoord met het privacystatement

The Ultimate Cleansing Brush

The Ultimate Cleansing Brush
Meer informatie
2 Op voorraad

€35,00

+
-

Geef je Dermalogica dubbele reiniging een boost met de ultieme reinigingsborstel met hoogfrequente trillingen. Gebruik samen met je favoriete Dermalogica-reiniger om make-upresten, overtollige olie, vervuiling te verwijderen en de poriën te helpen reinigen.

Zo gebruik je The Ultimate Cleansing Brush

  1. Breng met droge handen Precleanse of Precleans Balm aan op een droge huid en masseer over het gezicht. Voeg water toe om te emulgeren
  2. Zet de borstel aan en veeg de borstel zachtjes in cirkelvormige bewegingen over de contouren van het gezicht. Gebruik de punt van de borstel om je te concentreren op moeilijk bereikbare plekken rond de neus.
  3. Verwijder de Precleanse van het gezicht en borstel met water.
  4. Breng je favoriete Dermalogica reiniger aan op een vochtig gezicht en maak de reinigingsborstel licht vochtig met water. Herhaal stap 2
  5. Verwijder de reiniger van het gezicht en borstel met water.

Zo onderhoud je de Dermalogica Ultimate Cleansing Brush

  1. Reinig de borstel na elk gebruik grondig met zeep en warm water. Droog af met een zachte doek en bewaar in een droge, goed geventileerde ruimte.
  2. Gebruik geen producten die alcohol of aceton bevatten om de borstel schoon te maken
  3. Als de reinigingsborstel gedurende een periode van twee maanden niet wordt gebruikt, kan de batterij beschadigd raken.