Waar ben je naar opzoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Wil je meer informatie of een afspraak maken voor een intake? Vul hier jouw gegevens in, dan nemen wij contact met je op.

Ik ga akkoord met het privacystatement

Filters

SPF
Categorie
Vegan
Zwangerschapsproof
Inhoudsmaten
Huidtype
Productlijn

Clear Start™

Breakout Clearing Foaming Wash

€22,00

Breakout Clearing Foaming Wash XL

€34,00

Breakout Clearing Liquid Peel

€31,00

Clear Start Blackhead Fizz Masque

€27,00

Clearing Defense SPF30

€34,00

Clearly Matte Kit

€34,00

Cooling Aqua Jelly 59ml

€28,00

Maskné mondkapje

€19,95

Micro-Pore Mist

€25,00

Post-Breakout Fix

€27,00

Soothing Hydrating Lotion

€28,00

The Ultimate Cleansing Brush

€35,00

Clear Start

Een gezonde huid voor is voor iedereen belangrijk en de verzorging hiervan is al van belang op een jongere leeftijd. In de leeftijd rondom de puberteit verandert de huid en kunnen er veel oneffenheden ontstaan zoals mee-eters puistjes, droogheid, overtollig talg. Het gebruik van de Clear Start productlijn is speciaal ontworpen voor de jongere huid die gevoelig is voor onzuiverheden.

Huidverzorging voor de jonge huid met Clear Start

Voor echte positieve resultaten van de huid is het belangrijk om de beste producten die speciaal voor jou huid bestemd zijn te gebruiken. Met de productlijn van Clear Start zorg je voor een optimale gezondheid en verbetering van jouw huid. Krachtige ingrediënten gaan onzuiverheden tegen waarbij de huidbarrière niet aangetast wordt en dus niet uitgedroogd of gestript wordt. De producten bevatten verzachtende en milde producten om de huid een comfortabel gevoel te geven, prikkelingen in de huid tegen te gaan en de huid te verhelderen. Jouw huid krijgt zeker wat hij nodig heeft!

Skin Solutions webshop

Skin Solutions zorgt ervoor dat jouw huid gezond en mooi blijft en streeft naar een persoonlijke aanpak. Onze huidexperts van Skin Solutions zijn gespecialiseerd in alle soorten huidtypen, zo ook de jonge en onrustige huid. De productlijn van Clear Start is beschermend en hydraterend en komt voort uit onderzoek van kwalitatieve aard. De producten hebben hoogwaardige ingrediënten en zijn 100% parfumvrij, alcoholvrij, dierproefvrij en bevatten geen synthetische geur- en kleurstoffen.

Meer informatie over de producten in de webshop vind je hier. Wil je meer weten over een goede verzorging van jouw huid? Skin Solutions kan op basis van de nieuwe SQINNO OBSERV 520 huidanalyse een goed inzicht verkrijgen van jouw huid. Onze huidexperts helpen jou graag!