Waar ben je naar opzoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Wil je meer informatie of een afspraak maken voor een intake? Vul hier jouw gegevens in, dan nemen wij contact met je op.

Ik ga akkoord met het privacystatement

Filters

SPF
Categorie
Vegan
Zwangerschapsproof
Inhoudsmaten
Huidtype
Productlijn

Skin Health

Active Clay Cleanser

€45,00

Active Moist 100ml

€82,00

Active Moist 50ml

€52,00

Bellabaci Facial/Bambino Cups

€37,95

Biolumin-C Gel Moisturizer 50 ml

€75,00

Charcoal Resque Masque 75ml

€54,00

Circular Hydration Serum

€69,00

Daily Glycolic Cleanser 150 ml

€41,00

Daily Glycolic Cleanser 295 ml

€65,00

Daily Microfoliant 13gr

€19,00

Daily Microfoliant 74g

€74,00

Daily Microfoliant Refill 74g

€63,00

Daily Milkfoliant 13gr

€19,00

Daily Milkfoliant 57gr

€74,00

Discover Healthy Skin Kit

€47,00

Skin Health

Een verbetering van de huid door middel van moisturizers, exfolianten, toners, maskers, cleansers, oogcrèmes zijn ervoor om de huid dagelijks te verzorgen. De producten van Skin Health zijn er voor de gezonde huid, de vette huid, de droge huid, de gevoelige huid, kortom voor ieder huidtype.

Skin Health huidverzorgingsproducten

De huidverzorgingsproducten van Skin Health zijn divers en hydraterend. Door middel van krachtige ingrediënten en innovatieve formules krijgt jouw huid wat het nodig heeft om gezond en sterk te blijven. Producten als Daily Microfoliant, Skin Smoothing Cream en HydraBlur Pimer zijn producten die wereldwijd bekend zijn onder professionals en beauty redacteuren en hebben veel enthousiaste gebruikers. Zie hier de producten die Skin Solutions aanbiedt in de webshop.

Skin Health huidverzorging Skin Solutions

De producten zijn een resultaat van kwalitatief onderzoek en bevatten enkel hoogwaardige ingrediënten die een positief effect hebben op de huid. De producten uit het assortiment in de webshop van Skin Solutions zijn 100% parfumvrij, alcoholvrij en dus vrij van gedenatureerde, uitgedroogde alcohol, dierproefvrij en bevatten geen synthetische kleur- en geurstoffen.

Meer weten over onze producten? Onze huidexperts van Skin Solutions helpen jou graag aan een stralende huid. Neem contact op voor meer informatie of bijvoorbeeld voor het maken van een afspraak voor een huidanalyse door een van onze specialisten.