Skin Solutions Hoorn

Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Schoonheidssalon Skin Solutions

Wil jij het allerbeste voor jouw huid? Dan hebben wij dé behandelingen voor jou!

Skin Solutions heeft alles in huis om jouw huid gezond en mooi te houden. Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Hét moment dat jouw huid veranderd voor altijd! Met ons bindweefselprogramma en Dermalogica Pro Power Peel behandelingen behalen wij prachtige resultaten. Daarnaast behandelen wij specifieke huidproblemen zoals acne en littekens, rimpels en rosacea.

Over ons

Acne aanpakken met de Pro Power Peel!

Heb jij last van acne? Dan weet jij vast als geen ander hoe vervelend dat kan zijn. Maar wist je dat van alle huidproblemen, acne een van de meest voorkomende is?

Dat komt omdat niet alleen jonge mensen er last van hebben, maar ook volwassenen. De benaming mag dan misschien wel jeugdpuistjes zijn, maar ook de oudere huid kan last krijgen van acne. Je bent dus zeker niet de enige. Gelukkig kun je er redelijk gemakkelijk weer vanaf komen.

Ontstoken talgkliertjes 

Wanneer je last hebt van acne, betekent dit dat de talgkliertjes in je huid ontstoken zijn. Hierdoor krijg je last van mee-eters, puistjes, pukkels of een vette huid. Omdat er in je gezicht meer talgkliertjes zitten dan in de rest van je lichaam, zal je hier eerder last krijgen van acne. Vervelend, want je gezicht laat je dagelijks aan iedereen zien. Niet zo gek dus, dat dit een gigantische aanslag op je zelfvertrouwen kan hebben. Maar met de juiste behandeling en huidverzorging kun je je huid onder controle krijgen en bestaat er zelfs een kans dat de acne helemaal verdwijnt.

Oorzaken 

Er kunnen verschillende oorzaken zijn die ervoor zorgen dat de talgkliertjes gaan ontsteken. Zo spelen genetische factoren een rol, maar ook hormonen en leefstijl hebben hier invloed op. Om die reden zijn er veel verschillende behandelingen die af kunnen rekenen met acne. Toch kan het lastig zijn om de oorzaak te achterhalen. Met een acnehuid is het daarom aan te raden om te kiezen voor de Dermalogica Pro Power Peel-behandeling. Deze peeling maakt namelijk een einde aan jouw acne, ongeacht de oorzaak.

Peeling

Met een peeling haal je, door middel van een bepaald type zuur, de laagjes van de opperhuid weg. Dit klinkt misschien gek, maar dit stimuleert de huid om nieuwe, gezonde, laagjes aan te maken. Dit proces heet exfoliëren. Een peeling versnelt zo de celdeling, opent de poriën en verheldert de natuurlijke blos van je huid. Bovendien stimuleert een peeling de aanmaak van collageen, een stofje die je huid een stuk steviger maakt.

Dermalogica Pro Power Peel

Bij Skin Solutions bieden ze de Pro Power Peel-behandeling van Dermalogica aan. Ook dit is een peeling, maar dan van een meer krachtig type. De Pro Power Peel kan namelijk met verschillende formules en werkstoffen worden gebruikt. Dit maakt deze peeling geschikt voor elk huidtype. Zo zal de celvernieuwing niet alleen resulteren in een jongere huid, maar zal ook acne als sneeuw voor de zon verdwijnen. Het helpt ontstekingen voorkomen, vermindert grove poriën en pigmentvlekken en verwijdert het overtollige talg. De werkstoffen van de Pro Power Peel werken eigenlijk laag voor laag. Dit zorgt er dus voor dat er verschillende huidproblemen, zoals bijvoorbeeld acne, kunnen worden aangepakt met één behandeling!

Voor jou? 

Wil jij afrekenen met de acnehuid? Maak dan een afspraak met de specialisten van Skin Solutions voor een Pro Power Peel-behandeling. Maar ook voor andere huidproblemen of huidverbeterende behandelingen ben je hier aan het juist adres. Bij Skin Solutions hebben ze alles in huis om jouw huid gezond en mooi te houden.