Skin Solutions Hoorn

Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Schoonheidssalon Skin Solutions

Wil jij het allerbeste voor jouw huid? Dan hebben wij dé behandelingen voor jou!

Skin Solutions heeft alles in huis om jouw huid gezond en mooi te houden. Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Hét moment dat jouw huid veranderd voor altijd! Met ons bindweefselprogramma en Dermalogica Pro Power Peel behandelingen behalen wij prachtige resultaten. Daarnaast behandelen wij specifieke huidproblemen zoals acne en littekens, rimpels en rosacea.

Over ons

De bindweefselmassage: een stralende en fitte huid!

We moeten er namelijk allemaal aan geloven: het huidverouderingsproces van de huid. Hier kun je helaas niet tegen sporten, eten of drinken. Wat je wél kunt doen, is kiezen voor een bindweefselmassage.

Huidveroudering 

Wist je dat huidveroudering al begint op je 25ste? Het is niet altijd direct te zien, maar de huid zal vanaf die leeftijd langzaam dunner worden doordat de huid steeds minder collageen aanmaakt. Daarnaast neemt het hyaluronzuur van de huid af, waardoor deze hydratatie en volume verliest. Het resultaat is helaas een slappe huid met rimpels en fijne lijntjes.

Huidproblemen 

Naast huidveroudering zijn er ook andere huidproblemen die ervoor kunnen zorgen dat je huid niet fit is. Vooral jongeren, maar ook zeker volwassenen, kunnen bijvoorbeeld veel last hebben van acne. Voor de een kan dit beperkt blijven tot slechts een puistje, terwijl het voor de ander een serieus probleem kan zijn. Zo kan erge acne namelijk vervelende littekenvorming veroorzaken.

De oplossing 

Ook huidproblemen als pigmentvlekken en couperose kunnen de huid ernstig ontsieren, maar gelukkig zijn dit huidproblemen die tot op zekere hoogte voorkomen kunnen worden. Overmatig zonnen zal bijvoorbeeld leiden tot meer pigmentvorming en roken kan het huidverouderingsproces, en dus ook couperose, versnellen. Jammer genoeg heeft niet iedereen invloed op zijn of haar huidproblemen. Als jij last hebt van het huidverouderingsproces of een huidprobleem waar je maar niet van afkomt, dan kan een bindweefselmassage de oplossing zijn. Dit is een therapeutische massage die zich richt op de huidstructuur van het gezicht en de hals.

Bindweefselmassage

De bindweefselmassage wordt toegepast op de huidlaag tussen de spieren en de huid. Dit wordt ook wel de bindweefsellaag genoemd. Tijdens de massage worden de bindweefselcellen geprikkeld waardoor de huid sneller nieuwe cellen, collageen en elastine zal aanmaken. De huidstructuur wordt hierdoor weer strak en stevig. Daarnaast zorgt de bindweefselmassage ervoor dat de huid na de behandeling beter in staat is huidverzorgingsproducten op te nemen.

Resultaat 

Het resultaat is een fitte, jonger ogende en gezonde huid. Lijntjes en rimpels zullen vervagen en vetophopingen verdwijnen. Ook de rode adertjes die couperose kenmerken zijn na een bindweefselmassage verleden tijd. Wanneer je last hebt van acne, zul je merken dat conditie van de huid aanzienlijk zal verbeteren, waardoor de acne minder wordt of zelfs helemaal verdwijnt. De algehele doorbloeding wordt ook gestimuleerd waardoor je meer kleur, betere contouren en een egale huid krijgt.

Lichttherapie

Als je jezelf echt wilt verzekeren van het beste resultaat, combineer een bindweefselmassage dan met de Beauty Angel lichttherapie. Dit LED licht zorgt ervoor dat de huid gestimuleerd wordt meer collageen aan te maken. Dit, in combinatie met de bindweefselmassage, zal zorgen voor snellere en betere resultaten. Zo heb je straks niet alleen een fit lichaam, maar ook een fitte huid!

In goede handen

Wil jij graag een fitte huid? Bij de huidtherapeuten en specialisten van Skin Solutions ben je in goede handen. Ze informeren je graag over de mogelijkheden en kunnen je helpen bij het maken van een keuze voor de juiste behandeling voor jouw huid. Zo maken ze je huid niet alleen fit, maar kunnen ze je ook van verschillende huidproblemen afhelpen. Je kunt hierbij denken aan microneedling, peelings of botox- of fillerbehandelingen. Maak snel een afspraak voor een intakegesprek met persoonlijk advies.