Skin Solutions Hoorn

Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Schoonheidssalon Skin Solutions

Wil jij het allerbeste voor jouw huid? Dan hebben wij dé behandelingen voor jou!

Skin Solutions heeft alles in huis om jouw huid gezond en mooi te houden. Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Hét moment dat jouw huid veranderd voor altijd! Met ons bindweefselprogramma en Dermalogica Pro Power Peel behandelingen behalen wij prachtige resultaten. Daarnaast behandelen wij specifieke huidproblemen zoals acne en littekens, rimpels en rosacea.

Over ons

Bindweefselmassage

De bindweefselmassage is een zeer intensieve massage waarbij je de doorbloeding stimuleert. De huid wordt gevoed door het bloed dus de huid krijg een boost van zijn eigen voedingstoffen. De huid oogt voller frisser meer glans en gelift De kwaliteit van de huid wordt aanzienlijk verbetert met deze massage. Een hele mooie behandeling om de huid in topvorm te houden.

Maak direct een afspraak

Behandeling en kosten

De bindweefsel massage is los te boeken voor €44. 

Wat kun je verwachten van een bindweefselmassage?

Na één behandeling ziet de huid er direct frisser uit, boek je een kuur dan wordt de huid strakker. Houd je de behandeling bij eens per 3 weken dan houd je het resultaat vast. Natuurlijk kun je er een langere  tijd tussen nemen, maar het is net als naar de sportschool gaan hoe meer je gaat des te beter het resultaat. Het is een kwestie van bijhouden.

NIEUW bij Skin Solutions: CUPPING!

Breng jouw bindweefselmassage naar het volgende level met cupping als afsluiting!
Bindweefsel + Cupping Facial €60

Bellabaci Facial cupping! De Bellabaci facial cups hebben een stimulerende werking op de huid en onderliggende weefsels (lederhuid en onderhuidsbindweefsel)geeft een ontspannen, diepe en comfortabele massage die de bloedcirculatie, lymfe stimuleert en de fibroblasten die collageen en elastine aanmaakt. Een gezichtsmassage is een geweldige manier om de dagelijkse stress te verminderen en het kan helpen om weer een gezonde jeugdige huid te krijgen.

Lees hieronder wat de voordelen voor jou kunnen zijn. Boek NU jouw bindweefsel/cupping facial en houd het thuis bij met deze facial cups!

Lees onder aan de pagina meer over Cellulite behandelingen d.m.v. cupping!

Wat zijn de voordelen?

Collagenbooster

Een zeer intensieve bindweefselmassage die vooral gericht is op de rimpels en de algehele conditie van de huid te verbeteren.

Deze behandeling is los te boeken €48. In kuur 5 weken eens er week daarna eens in de 3 weken om het resultaat vast te houden.

Maak direct een afspraak

Tone boostermassage

Een zeer intensieve massage die gericht is op contourverslapping bv bij de kaaklijn. Het is geen bindweefselmassage maar een techniek die zich richt op het spierweefsel. Dit geeft een liftend effect: een sportschool voor de huid.

Geschikt voor:

  • Verslapte huid
  • Onderkin
  • Hangende huid bv hals of wangen

Deze behandeling is los te boeken €48. In kuur 5 weken eens in de week daarna eens in de 3 weken om het resultaat vast te houden.

Alle gezichtsbehandelingen  Maak direct een afspraak

Kus je cellulite vaarwel!         

''Cellulite Be Gone'' Cupping Treatment €50

Ook op het lichaam is cupping perfect voor het afvoeren van afvalstoffen, oplossen van verklevingen en het verstevigen van de huid!

Heb jij ook last van die vervelende putjes en verklevingen op je benen, armen, buik of billen? Met de body cups en super cups kan jij nu deze strijd aan. Zonder dat het te veel pijn doet en weinig blauwe plekken. Wij werken met medische silicone cups en de cups kun je reguleren ter plekke. 

Het is belangrijk de behandelingen thuis bij te houden. Hiervoor is deze geweldige gelijknamige ''Cellulite Be Gone BOX'' samengesteld. 

Wat is het verschil tussen cellulite en cellulitis?

Cellulite zijn de ontsierende vervelende putjes, bobbeltjes in billen, armen, buik of benen, men noemt dit ook wel sinaasappelhuid.

Cellulitis is eigenlijk een chronische ontsteking aan het bindweefsel, een zeer pijnlijke aandoening.

Er zijn 4 oorzaken van cellulite. Het kan best zijn dat je ze niet alle vier hebt.

1. Stagnering van de bloed en lymfecirculatie

Bij slechte doorbloeding ontstaan op diverse plaatsen in het lichaam ophopingen van vocht en afvalstoffen. Als de afvoer van het lymfevocht stagneert, blijven afvalstoffen te lang zitten, ze kunnen een dikke brij vormen, met gevolg dat deze tussen de vetcellen blijft zitten.

Het is moeilijk om de lymfe te activeren. Het lymfestelsel wordt aangestuurd door hormonen. Bij verstoorde hormoonbalans houdt het lichaam vocht vast. Bijv. bij de anticonceptiepil.

2. Verstopte vetcellen die samenklonteren en plakken vormen

Wanneer de vetcellen overvol raken door een verstoorde bloed en lymfecirculatie, worden de afvalstoffen niet goed afgevoerd en blijven tussen de vetcellen hangen. Het intercellulaire vocht hoopt zich op en wordt vervolgens een slijmerige drap die de vetcellen aan elkaar doet plakken. De vetcellen vormen knobbeltjes. De vetcellen liggen naast elkaar en vormen een soort druiventrosjes. Doordat de vetcellen groeien hebben ze meer ruimte nodig waardoor de huid naar buiten wordt gedrukt. De druiventrosjes worden steeds groter en vormen na enige tijd eilandjes. Naarmate de cellen voller raken, worden ze ook onregelmatiger van aanzien. De bloedvaten en zenuweindjes, gelegen in de middelste en onderste huidlaag worden afgekneld vandaar dat cellulite ook pijnlijk kan aanvoelen.

3. Verklevingen van huidlagen

We spreken van verklevingen als de opperhuid, lederhuid en onderhuid aan elkaar geplakt zijn. Daarbij is de vetlaag, gelegen in de onderhuid, ook nog eens verkleefd met de spieren. Daardoor doet beweging pijn. Pijn bij aanraking wordt veroorzaakt door zenuwcellen die afgekneld worden. Verklevingen komen vooral voor op de billen, de heupen en de dijen.
Vooral bij een verkleving in combinatie met harde samenklontering van vetcellen voelt de huid heel vast aan. Belangrijk om de verklevingen van elkaar los te maken.

4. Verslapping van de huid

Verslapping kan aangeboren zijn, een losse huidstructuur, het hangt. Het kan ook komen door leefwijze, zwangerschap etc. Een ernstig verslapte huid is dikwijls niet meer te herstellen.

 

Maak direct een afspraak