Waar ben je naar opzoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Wil je meer informatie of een afspraak maken voor een intake? Vul hier jouw gegevens in, dan nemen wij contact met je op.

Ik ga akkoord met het privacystatement

Blog

Glow through the holidays with Environ

Ook Environ heeft dit jaar geweldige kerst sets

Deze prachtige sets met hoge kortingen laten jou stralen tijdens de feestdagen. 

Lees hier meer over deze sets en jouw voordelen!

Lees meer

Drie tips om maskné te voorkomen

Maskers zijn ondertussen een gegeven, maar maskné hoeft dat niet te zijn. Hier zijn de top 3 tips van Environ over hoe je de effecten van maskné het best kan behandelen, zoals aanbevolen door Dr Des Fernandes (Oprichter van Environ en Wetenschappelijk Directeur).

Lees meer

Dermalogica Pro Bright Treatment

Jouw meest stralende huid in een 3 stappen treatment

Heb jij last van een doffe huid met pigment of fijne lijntjes en wil je jouw huid een opfrisbeurt geven? Dan is dit de perfecte behandeling voor jou! Deze 3 stappen treatment biedt maximaal resultaat in een korte treatment, is op te bouwen tot een kuur en biedt de jou de beste combinatie van product & technologi…

Lees meer

Kerst bij Skin Solutions

The giftsets your skin will really love!

Ook dit jaar hebben wij weer de leukste giftsets voor de feestdagen! Koop nu jouw skin favorites met kortingen tot wel 36%.

 

 

 

Lees meer

Laat je huid stralen met microdermabrasie 

Je huid houd je soms een pijnlijke spiegel voor. Niet alleen word je geconfronteerd met het feit dat je een dagje ouder wordt, ook je leefstijlkeuzes zijn zichtbaar. Een slechte nachtrust, zonnen, stress en een ongebalanceerd eetpatroon laten allemaal hun sporen achter op je huid. Vermenigvuldigen de droogtelijntjes, kraaienpootjes en pigmentvlekken zich met de dag? W…

Lees meer

Dream Tint, de meest natuurlijke make-up voor de vochtarme huid!

Een vochtarme huid, de naam zegt het eigenlijk zelf al, heeft een tekort aan vocht. Dit is veranderlijk en kan het gevolg zijn van het blootstellen aan de zon, de koude winters, temperatuurschommelingen en ook door het gebruik van verkeerde cosmetica.

Lees meer

Ik heb een vraag!

Wil je meer weten over onze behandelingen en oplossingen voor jouw huidprobleem? Je kunt ons bellen of vul het contactformulier in!