Waar ben je naar opzoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Wil je meer informatie of een afspraak maken voor een intake? Vul hier jouw gegevens in, dan nemen wij contact met je op.

Ik ga akkoord met het privacystatement

Blog

Laat je huid stralen met microdermabrasie 

Je huid houd je soms een pijnlijke spiegel voor. Niet alleen word je geconfronteerd met het feit dat je een dagje ouder wordt, ook je leefstijlkeuzes zijn zichtbaar. Een slechte nachtrust, zonnen, stress en een ongebalanceerd eetpatroon laten allemaal hun sporen achter op je huid. Vermenigvuldigen de droogtelijntjes, kraaienpootjes en pigmentvlekken zich met de dag? W…

Lees meer

Dream Tint, de meest natuurlijke make-up voor de vochtarme huid!

Een vochtarme huid, de naam zegt het eigenlijk zelf al, heeft een tekort aan vocht. Dit is veranderlijk en kan het gevolg zijn van het blootstellen aan de zon, de koude winters, temperatuurschommelingen en ook door het gebruik van verkeerde cosmetica.

Lees meer

Waarom je producten met een hoge SPF moet vermijden

Het belang van dagelijkse zonnebescherming kan niet worden onderschat. De term SPF (Sun Protection Factor, zonnebeschermingsfactor) wordt vaak gebruikt, maar niet iedereen begrijpt goed wat die betekent. De zon zendt UVA- en UVB-stralen uit.

Lees meer

Actie: definitief ontharen oksel

Geniet deze zomer van gladde oksels dankzij de actie van Skin Solutions. 

Lees meer

Schade door de zon

De huid is ons grootste orgaan. Dit zeer dunne membraan is het enige wat ons scheidt van de omgeving en de schadelijke effecten van blootstelling aan UV op onze huid, het hele jaar door.

Lees meer

Acne-opstoten aanpakken met het Clarity+ gamma is simpel als 1, 2, 3

Wees MOEDIG. We hebben je gehoord. Je hoeft je niet meer te verbergen. Je krijgt hulp: Focus Care™ Clarity+ Range.  

Lees meer

Ik heb een vraag!

Wil je meer weten over onze behandelingen en oplossingen voor jouw huidprobleem? Je kunt ons bellen of vul het contactformulier in!