Waar ben je naar opzoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Wil je meer informatie of een afspraak maken voor een intake? Vul hier jouw gegevens in, dan nemen wij contact met je op.

Ik ga akkoord met het privacystatement

Blog

Deze ingrediënten in skincare producten zijn goed voor je huid

Herken essentiële ingrediënten in huidverzorging op de productverpakking

Lees in deze blog alles over de beste ingrediënten voor de huid en wat deze voor JOU kunnen betekenen. Leer de ingrediënten lijst op de achterkant van jouw producten beter te begrijpen!

Lees meer

Wat is het Circadiaanse ritme van de huid?

In synergie met energie

Ziet jouw huid er soms minder energiek en fit uit dan je zou willen? Je kunt je huid een handje helpen met het verkrijgen van een meer energieke uitstraling. Daarvoor is het belangrijk om kennis te hebben van het circadiaans ritme (ook wel het 24-uurs ritme) van de huid.

Lees meer

Huidveroudering van de hals en decolleté: hoe kun je rimpels verminderen?

6 tips tegen een verouderde nek en hals 

Er zijn twee belangrijke redenen waarom de huid rondom het halsgebied vaak wat gaat tekenen naarmate we ouder worden. De huid van je nek is erg dun, delicaat en bevat minder collageen dan de huid van je gezicht. Daarnaast vergeten de meeste mensen om de nek in hun huidverzorging op te nemen. Het kan zeker h…

Lees meer

Alles wat je moet weten over pigmentvlekken

Bruine vlekken, ouderdomsvlekken, pigmentvlekken & meer: hyperpigmentatie ontrafeld.

Pigmentvlekken hebben een grote invloed op hoe oud mensen ons schatten. Een onderzoek toonde zelfs aan dat een persoon er door een oneffen huidtint er ruim 12 jaar ouder kan uitzien!

Lees meer

Glow through the holidays with Environ

Ook Environ heeft dit jaar geweldige kerst sets

Deze prachtige sets met hoge kortingen laten jou stralen tijdens de feestdagen. 

Lees hier meer over deze sets en jouw voordelen!

Lees meer

Drie tips om maskné te voorkomen

Maskers zijn ondertussen een gegeven, maar maskné hoeft dat niet te zijn. Hier zijn de top 3 tips van Environ over hoe je de effecten van maskné het best kan behandelen, zoals aanbevolen door Dr Des Fernandes (Oprichter van Environ en Wetenschappelijk Directeur).

Lees meer

Ik heb een vraag!

Wil je meer weten over onze behandelingen en oplossingen voor jouw huidprobleem? Je kunt ons bellen of vul het contactformulier in!