Skin Solutions Hoorn

Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Schoonheidssalon Skin Solutions

Wil jij het allerbeste voor jouw huid? Dan hebben wij dé behandelingen voor jou!

Skin Solutions heeft alles in huis om jouw huid gezond en mooi te houden. Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Hét moment dat jouw huid veranderd voor altijd! Met ons bindweefselprogramma en Dermalogica Pro Power Peel behandelingen behalen wij prachtige resultaten. Daarnaast behandelen wij specifieke huidproblemen zoals acne en littekens, rimpels en rosacea.

Over ons

Verlicht acne met LED lichttherapie!

Dat puistjes bij de puberteit horen is inmiddels een fabeltje geworden. Je kreeg ze toen inderdaad. Kleine rode bultjes, zwarte puntjes of pijnlijke en dikke met van die witte koppen. Maar de belofte dat ze na die pubertijd weer weg zouden gaan, bleef uit. 

Inmiddels ben je een stuk ouder, maar ben je nog steeds niet van die vervelende dingen af. Acne was en is nog steeds een grote ergernis. Maar wist je dat je er met lichttherapie zo vanaf bent?

Overtollig talg

Nog steeds krijgen de meeste mensen ergens tussen hun 15e en 25ste last van acne. Dit komt omdat je lichaam in die levensfase meer talk aanmaakt dan het gebruikelijk doet. Die talg gaat zich ophopen in de haarzakjes. Deze raken vervolgens verstopt en zoeken een uitweg aan het huidoppervlak. Hier vormt zich een zwart puntje van een mee-eter. De bacteriën in je huid zetten al dat overtollige vet vervolgens om in vetzuren. Door al die vetzuren en talg raakt je huidzakje uiteindelijk ontstoken. Puistjes zijn het gevolg.

Schade

Toch wordt de echt schade pas aangericht wanneer acne weg lijkt te trekken. Acne laat zich namelijk niet zonder slag of stoot de deur wijzen. Misschien moet je nu schoorvoetend toegeven dat ook jij wel eens aan zo’n puistje hebt gezeten in de hoop dat je het voor eens en altijd van je lichaam kon verwijderen. Maar helaas. Puistjes zijn eigenlijk een ontsteking van de huid. Wanneer je hier niet met schone aanzit of gaat krabben, dan kun je je huid blijvend beschadigen. Er ontstaan dan wondjes en littekens. Ga dus nooit zelf aan acne zitten!

Pijnlijk en vervelend

Acne is dus niet alleen zichtbaar, maar ook nog eens pijnlijk en vervelend. Zo kan het ontzettend jeuken. Erg frustrerend, helemaal als je zo goed mogelijk probeert er zelf vanaf te blijven. Bij Skin Solutions maken ze gebruik van lichttherapie om van acne af te komen. Dit kan zowel met blauw als rood licht. Bij het behandelen van acne gebruiken ze blauw licht. Dit licht komt het minst diep in de huid en werkt vooral oppervlakkig. De bacterie die acne veroorzaakt ligt net onder de huid. De bacterie wordt zo vernietigd. Puistjes en roodheden verminderen en huidontstekingen worden bestreden en/of voorkomen.

Voor jou?

Wil jij meer weten of gewoon direct met acne afrekenen? Bij de specialisten van Skin Solutions ben je aan het juiste adres. Twijfel dus niet en maak dan een afspraak met de specialisten van Skin Solutions voor een behandeling met LED lichttherapie. Maar ook voor andere huidproblemen of huidverbeterende behandelingen kun je hier terecht. Bij Skin Solutions hebben ze alles in huis om jouw huid gezond en mooi te houden.