Skin Solutions Hoorn

Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Schoonheidssalon Skin Solutions

Wil jij het allerbeste voor jouw huid? Dan hebben wij dé behandelingen voor jou!

Skin Solutions heeft alles in huis om jouw huid gezond en mooi te houden. Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Hét moment dat jouw huid veranderd voor altijd! Met ons bindweefselprogramma en Dermalogica Pro Power Peel behandelingen behalen wij prachtige resultaten. Daarnaast behandelen wij specifieke huidproblemen zoals acne en littekens, rimpels en rosacea.

Over ons

LED licht therapie

LED licht wordt gebruikt om verschillende huidproblemen te verhelpen of voorkomen. Het licht zorgt er voor dat in jouw huid processen worden aangezet waardoor de huidproblemen verminderd worden.

Maak direct een afspraak

Resultaat van LED licht 

Blauw licht komt het minst diep in de huid en werkt vooral oppervlakkig. Deze golflengte wordt ingezet bij acne en verbetert de huid door het creëren van zuurstof op de juiste diepte waardoor de Proprioni bacterie (die in veel gevallen voorkomt bij acne) vernietigd wordt. Hierdoor zullen puistjes en roodheden verminderen en worden huidontstekingen bestreden en/of voorkomen.

Rood licht komt wat dieper in de huid en werkt huid verbeterend. Deze golflengte stimuleert de productie van de fibroblasten bij de aanmaak van collageen en elastine waardoor de huid strakker en voller wordt. De huidstructuur en de spankracht van de huid verbeteren. Daarnaast wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd. Ideaal voor de behandeling van pigmentvlekken, zonlichtbeschadigingen, wondjes, huidverslapping en huidveroudering

Deze beide kleuren kunnen zowel in combinatie als apart worden ingezet aangepast aan jouw huid.
* dit LED licht is bij alle gezichtsbehandelingen bij te boeken.

Wat gebeurt er tijdens de behandeling?

Het LED licht wordt in de meeste gevallen ingezet tijdens het masker in de behandeling. Je merkt er niets van. Je ligt heerlijk ontspannen.

Prijs en afspraak maken

  • Prijs van LED licht bij Skin Solutions: varieert €15 tot €30 per behandeling (duurt 15-30 minuten).

Het is aan te raden het licht in combinatie met bijvoorbeeld een gezichtsbehandeling of bindweefselmassage.

Alle gezichtsbehandelingen  Maak direct een afspraak