Skin Solutions Hoorn

Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Schoonheidssalon Skin Solutions

Wil jij het allerbeste voor jouw huid? Dan hebben wij dé behandelingen voor jou!

Skin Solutions heeft alles in huis om jouw huid gezond en mooi te houden. Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Hét moment dat jouw huid veranderd voor altijd! Met ons bindweefselprogramma en Dermalogica Pro Power Peel behandelingen behalen wij prachtige resultaten. Daarnaast behandelen wij specifieke huidproblemen zoals acne en littekens, rimpels en rosacea.

Over ons

Dermalogica ProSkin 60 (Expert Active)

Duur: 60 Minuten | Kosten: €83 - €132

Wil je de beste huid die je ooit hebt gehad? Kies dan voor de ProSkin 60 huidbehandeling. Onze ultieme 60-minuten behandeling is aangepast om in al jouw huidbehoeften te voorzien en jouw huid te laten stralen! De ProSkin 60 behandeling is gebaseerd op resultaten en is geschikt voor iedere huid. De huidbehandeling is met name geschikt voor een doffe huid, pigmentvlekken of om de huid te verstevigen.

Maak direct een afspraak

Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt. Tijdens de behandeling wordt gebruikt gemaakt van professional-only producten en indien gewenst wordt geavanceerde (hand)apparatuur ingezet.

TIP: maak een upgrade naar de Digital Detox en sluit je 100% af van de digitale wereld +€10

Expert Active:

De ultieme, gepersonaliseerde gezichtsbehandeling. Tijdens deze geavanceerde behandeling wordt onder andere gebruik gemaakt van Dermalogica’s meest intensieve peeling. Ook worden hoogactieve serums gebruikt en wordt indien gewenst hoogwaardige huidverstevigende apparatuur ingezet, waaronder microdermabrasie, LED licht of Beauty Angel.

Ervaar maximaal resultaat en huidverbetering op het hoogste niveau!

ProSkin 60 huidbehandeling boeken

Tijdens de ProSkin 60 behandeling krijgt jouw huid eerst een power cleanse. Dit is een intensieve reiniging inclusief peeling. Na de power cleanse volgt een peeling, die we aanpassen op jouw huidconditie. Vervolgens bestaat de ProSkin 60 behandeling uit serums boosters, een massage en masker. Wij gebruiken bij deze behandeling geavanceerde apparatuur.

Vitamine C

In de ProSkin 60 behandeling wordt er gebruik gemaakt van een nieuw ingrediënt: Vitamine C. Dit is één van de meest veelbelovende ingrediënten die wordt gebruikt door skincare professionals. Om de potentie van vitamine C optimaal te kunnen benutten, is er meer nodig dan alleen een geavanceerde formule. De voordelen van vitamine C samen met het BioLumin-C Pro Serum zorgen voor een supermiddel dat echt een aanwinst is voor de Deep Treatment.

Jouw professionele brightening treatment!

ProSkin Bright 

Hoge intensiteit 3-staps treatment die de adsorptie van verhelderende actieve stoffen als vitamine C, niacinamide en hexylresorcinolin in de huid stimuleert - donkere vlekjes aanpakt en ongelijkmatige pigmentatie vermindert om een helderdere huid te onthullen!

Prijs Peeling

ProSkin 60 inclusief peeling  - €99
ProSkin 30 inclusief peeling  - €73

ProSkin 60 Expert Active - €132

BT-Cocktail Lift 

Duur: 60 Minuten | Kosten: €132

Sportschool voor je huid. Train de spieren van jouw gezicht voor perfecte contouren, terwijl jij ontspant! 

Microcurrent werkt verkortend op de spieren, die zijn uitgerekt door het verouderingsproces .
Verlengt de spieren die korter zijn geworden , zoals een fronsrimpel. 
Deze 60 minuten durende behandeling is een heerlijke ontspannende en doelgerichte behandeling
Liftend effect + het dieper insluizen van werkstoffen.

Microcurrent werkt op het eigen frequentie van het lichaam, daardoor minder invasief , en doelgerichtere werking op de spier zelf.

Maak direct een afspraak

Pro Skin Microneedling

Duur: 60 Minuten | Kosten: €179

Deze treatment activeert het huidherstel en de collageen productie. Met geavanceerde technieken werkt deze treatment krachtig op donkere vlekjes, rimpels en vergrote poriën. We maken in deze behandeling gebruik van zowel peelingen als de dermapen! 

Dit is een Dermalogica behandeling voor gevorderde klanten die ook de thuisproducten gebruiken. 

Alle gezichtsbehandelingen  Maak direct een afspraak