Skin Solutions Hoorn

Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Schoonheidssalon Skin Solutions

Wil jij het allerbeste voor jouw huid? Dan hebben wij dé behandelingen voor jou!

Gezichtsbehandelingen

Een gezichtsbehandeling is reinigend, ontspannend en wordt meestal gecombineerd met een massage.

Of je nu onzuiverheden wilt verminderen, huidveroudering of hyperpigmentatie wilt aanpakken: de behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie- en wensen.

Voor elk type huid en aandoening hebben we een geschikte behandeling.

Resultaat: minder zichtbare gevolgen van veroudering.

Benieuwd welke behandeling bij jou past? Doe de quickscan!  

Meer over

Huidanalyse 
Laserbehandeling 
LED lichttherapie 
Beauty Angel 
Environ 
Bindweefselmassage 
Skin DNA
Acnebehandeling 
Peeling
BT Botox-behandeling 

Doelgericht en innovatief

Tijdens de intake bespreken wij samen met jou wat jij aan jouw huid wil verbeteren. Zo wordt iedere behandeling dus volledig gepersonaliseerd naar jouw wensen. We gaan met jou de samenwerking aan om jouw huiddoel te bereiken:

  • Wij voeren een doelgerichte behandeling uit met geavanceerde apparatuur, specifiek op jouw huidsoort, huidconditie en/of huidprobleem.
  • Jij houdt het thuis bij met door ons geadviseerde (aansluitende) producten.

Benieuwd hoe deze intake in zijn werk gaat? Bekijk hier een filmpje met uitleg!

Wij bieden de volgende behandelingen aan:

Dermalogica behandelingen

Een luxe gezichtbehandeling is reinigend, ontspannend en wordt meestal gecombineerd met een massage. Voor elk type huid en aandoening hebben we een geschikte behandeling. Resultaat: minder zichtbare gevolgen van veroudering.

We bieden de volgende innovatieve behandelingen van Dermalogica voor je gezicht:

Environ behandelingen 60 en 90 minuten

De Environ® behandelingen bieden de huid een maximum aan voedende, anti-rimpel ingrediënten en zorgen voor een gezonde, stralende huid. De meest verse, meest actieve vormen van vitamine A, C en anti-oxidanten worden met behulp van geluidsgolven en kleine electrische impulsen in de onderste huidlagen gebracht. Op deze manier wordt de collageenproductie gestimuleerd waardoor lijntjes verzachten en de elasticiteit toeneemt, en wordt de hydratatie verhoogd. De producten en behandelingen van Environ werken met de huid samen om meer te bieden van wat de huid nodig heeft, precies daar waar het nodig is waardoor de huid niet alleen gezonder oogt, maar ook gezonder is.

De Environ® behandelingen zijn geschikt voor alle huidtypes en zijn zeer doeltreffend voor de door zon beschadigde huid, pigmentatie, voorgtijdige veroudering, droge huid en littekens.

Meer informatie over Environ behandelingen.

Prescription Treatments

We geloven niet in one-size-fits-all producten. Iedere huid en levensstijl is anders. Met prescription maken we het mogelijk iedereen direct en online een gepersonaliseerd huidadvies te geven. Hoe werkt dat? Doe de unieke smart beauty quiz en wij ontvangen HET perfecte advies voor jouw huid. Deze ingrediënten gebruiken wij in de salon in de vorm van actives tijdens jouw facial en zullen wij na de behandeling met jou doornemen voor thuis gebruik.

Prescription biedt een collectie van science based actives en vehicles (basis reiniging en cream), die je kunt mixen & matchen zodat wij in de salon, en jij zelf thuis je eigen professional skin improvement creëert.

Wat zijn deze actives?

Actives zijn fluids met een hoge concentratie van één werkstof, die er op gericht is een huidprobleem gericht en snel aan te pakken. Door de actives te mixen & matchen met een cleanser of een cream creëer je de beste treatment voor jouw huid. Wil je weten welke mix & match voor jou geschikt is? Boek een intake en doe de test hier!

(wij ontvangen de test resultaten, het is dus belangrijk de test te doen als er een intake of behandeling gepland staat).

Maak direct een afspraak

Missie

The Moment Your Skin Changed. Forever.

Wanneer producten van Dermalogica, Environ en Prescription in aanraking komen met de huid, gebeurt er iets bijzonders. Een gezonde, mooie huid, krijgt dan een andere betekenis. Onze merken zijn niet voor niets wereldwijd de eerste keus van professionele schoonheidsspecialisten en consumenten. Waarom? Omdat zij zich al ruim 25 jaar met hart en ziel wijdt aan educatie, onderzoek en professioneel advies.

Onze merken streven altijd naar een gezonde en mooie huid voor iedereen. Ze verleiden niet door mooie verpakkingen, maar besteden de tijd liever aan het uitdenken van nieuwe, effectieve formules die leiden tot huidverbetering.

Wij werken volgens het unieke concept. Dit concept is gericht op échte huidverbetering met werkzame en verantwoorde ingrediënten.