Waar ben je naar opzoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Wil je meer informatie of een afspraak maken voor een intake? Vul hier jouw gegevens in, dan nemen wij contact met je op.

Ik ga akkoord met het privacystatement

Acne

Snel van je acne af

Acne kent vele vormen en namen: mee-eters, jeugdpuistjes, acne in de pubertijd, bij vrouwen rond de 30, acne door krabben, etc.

Voor jou is het belangrijkste: hoe (snel) kom ik er vanaf? Dat is bij iedereen anders. Daarom beginnen wij een acne-behandeling altijd met een intake-gesprek en huiddiagnose. Afhankelijk daarvan en de soort acne bepalen we welke behandeling jij nodig hebt, en hoe vaak.

Resultaat: altijd een zichtbare verbetering.

Direct een afspraak maken

Standaardbehandelingen bij gemiddelde acne

We bieden standaardbehandelingen van 30 minuten of 60 minuten, afhankelijk van de hoeveelheid acne. Tijdens de behandelingen wordt je huid grondig gereinigd. Na de behandeling zul je een zichtbaar verschil zien. De acne zal niet direct helemaal verdwenen zijn; meestal heb je daarvoor regelmatige behandelingen nodig.

Prijs voor een standaard acne-behandeling:

 • 30 minuten   €40,-
 • 60 minuten   €60,-

Nog sneller van je puistjes af?

Maak dan tijdens het masker gebruik van het LED licht. Het blauwe licht komt het minst diep in de huid en werkt vooral oppervlakkig. Deze golflengte wordt ingezet bij acne en verbetert de huid door het creëren van zuurstof op de juiste diepte waardoor de Proprioni bacterie (die in veel gevallen voorkomt bij acne) vernietigd wordt. Hierdoor zullen puistjes en roodheden verminderen en worden huidontstekingen bestreden en/of voorkomen. Het resultaat van de behandelingen wordt hiermee langer behouden.

15 minuten €15 (in combinatie met een behandeling)

Speciaalbehandeling bij heftige acne

Als je zeer ernstige acne hebt, hebben wij een speciale behandeling. Bij deze behandeling wordt een peeling met speciale apparatuur je huid ingesluisd. De werkstoffen worden daardoor 4000 keer sneller opgenomen; je huid wordt als het ware ‘schoongebruisd’.

Een intensieve behandeling met supersnel resultaat. Een ware reddende engel bij heftige acne!

Prijs: € 75,-

Goed om te weten: de meeste zorgverzekeraars vergoeden een acne-behandeling!

Om snel van je acne af te komen kan je gebruik maken van LED licht. Dit blauwe licht dood de acne bacterie die acne veroorzaakt, waardoor je langer profijt hebt van de behandeling!

Direct een afspraak maken

 

Waaruit bestaat een acne-behandeling?

 • Intake-gesprek en huiddiagnose
 • Huidadvies
 • Productadvies
 • Voedingsadvies
 • Acne-behandelingen, afhankelijk van de soort acne

Enkele soorten acne-behandelingen die wij bieden:

 • Standaard acne-behandelingen van 30 of 60 minuten
 • Heftige acne special (Reddende Engel)
 • Chinese kruidenpeeling
 • Microdermabrasie

Resultaat van een acne-behandeling

Altijd een zichtbaar resultaat. We kunnen vooraf niet beloven dat alles volledig verdwijnt, maar je acne is na behandeling altijd minder. We raden daarom altijd aan om meerdere behandelingen te laten doen.

Met het huid-, product- en voedingsadvies kun je de acne na behandeling zelf op langere termijn bestrijden. Natuurlijk is het resultaat dat wij behalen effectiever wanneer je er thuis ook zelf aan werkt.

Acne-littekens verwijderen

Heftige acne heeft vaak littekens tot gevolg. Gelukkig is ook daar iets aan te doen.

Bekijk daarom ook onze litteken-behandelingen.

Behandeling door zorgverzekeraar vergoed

Schoonheidsspecialiste en eigenaresse Tina Buys is gecertificeerd acne-behandelaar. Dat betekent niet alleen kwaliteit, maar ook de zekerheid dat je verzekering de behandeling vergoedt. Elke 3 jaar legt Tina een proef af, om haar kwaliteit te bevestigen en de vergoedingsmogelijkheid door de verzekering te behouden. Door de bijscholing is Tina altijd op de hoogte van effectieve nieuwe manieren om acne te bestrijden.

Veelgestelde vragen

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Dat hangt helemaal van het soort acne af en hoe erg het is. In de meeste gevallen behandelen we eerst 3 weken achter elkaar en dan eens per maand.

Krijg ik deze behandelingen vergoed?
Ben je aanvullend verzekerd dan ben je per kalenderjaar vergoed voor €300.

Aan wie betaal ik die behandeling?
Je betaalt eerst de behandeling aan Skin Solutions, je ontvangt hier een factuur van die je dan kunt declareren.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?
We starten met een intake, maken foto's indien nodig en maken een behandelplan met product- en voedingadvies.

Is een laserbehandeling veilig?

Al onze apparatuur voldoet aan de meest strenge eisen en normen. De ELOS apparatuur is bijvoorbeeld goedgekeurd door het Amerikaanse FDA dat staat voor zeer strenge veiligheidsnormen. Daarnaast word je bij Skin Solutions altijd geholpen door een HBO-geschoolde huidtherapeut (huidtherapeut is geregistreerd volgens wet BIG, artikel 34), lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten.

Is een laserbehandeling gevoelig?

De behandeling is meer of minder gevoelig afhankelijk van het type behandeling. Tijdens het eerste gratis consult kun je zelf ervaren hoe de behandeling aanvoelt.

Kan een laserbehandeling met een donkere huid?

Ja, dat kan. Tijdens het eerste gratis consult voert onze HBO geschoolde huidtherapeut een huidanalyse uit. Vervolgens kiest zij de lasermethode die het meeste resultaat geeft en past bij jouw huid- en haartype (bij ontharen). Zij houdt bij het opstellen van een behandelplan ook rekening met jouw medische geschiedenis en wensen.

 

Prijs en afspraak maken

Prijs van acne-behandelingen bij Skin Solutions:

 • 30 minuten: €40,-
 • 60 minuten: €60,-
 • Speciaalbehandeling bij heftige acne: €75,-
 • Chinese kruidenpeeling: €82,-
ACNEBEHANDELINGEN 30 minuten 45 minuten
Diepte reiniging zonder peeling  60  80
Diepte reiniging + mask peel treatment € 75  95
Laserbehandeling wangen € 95  
Laserbehandeling hele gelaat    € 175  

 

Direct een afspraak maken

Ik heb een vraag!

Wil je meer weten over onze behandelingen en oplossingen voor jouw huidprobleem? Je kunt ons bellen of vul het contactformulier in!