Skin Solutions Hoorn

Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Littekens /striae

Blijf niet rondlopen met lelijke littekens

Littekens verwijderen is in veel gevallen heel goed mogelijk. Je hoeft er niet mee rond te blijven lopen! We behandelen vaak littekens die door acne zijn ontstaan. Maar ook (ernstige) littekens door huidbeschadiging van buitenaf. We hebben diverse behandelingen om littekens te verwijderen. Bijvoorbeeld met de zeer effectieve behandeling microdermabrasie.

Je hoeft natuurlijk niet zelf te weten welke behandeling voor jou het beste is. Daarover geven wij je een gefundeerd advies na een zorgvuldige intake.

Maak direct een afspraak

Pro Skin Microneedling

Duur: 60 Minuten | Kosten: €179

Deze treatment activeert het huidherstel en de collageen productie. Met geavanceerde technieken werkt deze treatment krachtig op donkere vlekjes, rimpels en vergrote poriën. We maken in deze behandeling gebruik van zowel peelingen als de dermapen! 

Dit is een Dermalogica behandeling voor gevorderde klanten die ook de thuisproducten gebruiken. 

Resultaat van een litteken-behandeling

De resultaten zijn altijd spectaculair. Zelfs als het litteken niet volledig verwijderd kan worden.

We zullen je altijd eerlijk informeren over wat je kunt verwachten; veel hangt af van (de conditie van) jouw huid, en de ernst van het litteken.

Onze litteken-behandelingen

Litteken behandeling door middel van fillers

Esthetische en cosmetische artsen werken onder andere met botuline toxine en fillers. De spuiten van een filler bevat hyaluronzuur. Een component dat veelvuldig voorkomt in onze eigen lichaam. Cellen van de onder andere de huid, bindweefsel en zenuwweefsel bevatten hyaluronzuur.

Wat zijn de eigenschappen van hyaluronzuur dat het uitermate geschikt maakt voor huidverbetering?

Het zorgt onder andere voor een verbetering van de huidstructuur en trekt vocht aan. De huidkwaliteit van een litteken is slechter dan die van een onbeschadigde huid. De ontstane kuiltjes, deukjes, en andere oneffenheden kunnen met een hyaluronzuur behandeling opgevuld worden. Daarnaast wordt de huid gehydrateerd waardoor het litteken zachter en elastischer wordt. Zowel diepe als oppervlakkige littekens kunnen worden gecorrigeerd. De risico’s van dergelijke behandelingen zijn minimaal.

 

Voor- en na foto’s acne littekens behandeld
met Fractora eMatrix laser

Waarom littekens verwijderen bij de huidtherapeute van Skin Solutions?

Wij gebruiken een vrij unieke, maar zeer effectieve methode: we gaan met een naald onder de huid. Zo maken we huidcellen kapot, waardoor het lichaam geactiveerd wordt om te genezen. Met prachtige resultaten.

Prijs en afspraak maken

Prijs van littekens verwijderen bij Skin Solutions: vanaf € 79,-.

FRACTORA, EMATRIX
Huidverbetering, littekens, striae en huidverjonging

  Prijs per behandeling
Vanaf prijs       € 79
Hele gelaat € 525
Deel gebied € 315
Grotere gebieden op aanvraag  

Ik heb een vraag

Wil je meer weten over onze behandelingen en oplossingen voor jouw huidprobleem? Je kunt ons bellen of vul het contactformulier in!