Waar ben je naar opzoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Wil je meer informatie of een afspraak maken voor een intake? Vul hier jouw gegevens in, dan nemen wij contact met je op.

Ik ga akkoord met het privacystatement

Gezichtsbehandelingen

Doelgericht en innovatief

Tijdens de intake bespreken wij samen met jou wat jij aan jouw huid wil verbeteren. Zo wordt iedere behandeling dus volledig gepersonaliseerd naar jouw wensen. We gaan met jou de samenwerking aan om jouw huiddoel te bereiken:
- Wij voeren een doelgerichte behandeling uit met geavanceerde apparatuur, specifiek op jouw huidsoort, huidconditie en/of huidprobleem.
- Jij houdt het thuis bij met door ons geadviseerde (aansluitende) producten.

Benieuwd hoe deze intake in zijn werk gaat? Bekijk hier een filmpje met uitleg!

Wij bieden de volgende behandelingen aan:

Dermalogica behandelingen

Een luxe gezichtbehandeling is reinigend, ontspannend en wordt meestal gecombineerd met een massage. Voor elk type huid en aandoening hebben we een geschikte behandeling. Resultaat: minder zichtbare gevolgen van veroudering.

We bieden de volgende innovatieve behandelingen van Dermalogica voor je gezicht:

ProSkin 30 (Expert Active)

Duur: 30 Minuten | Kosten: €51 - €71

Een gepersonaliseerde 30-minuten behandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft.

Of je nu onzuiverheden wilt verminderen, huidveroudering of hyperpigmentatie wilt aanpakken: de behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie- en wensen. Indien gewenst wordt gebruik gemaakt van (hand)apparatuur.

De Expert Active behandeling richt zich op exfoliatie met Dermalogica’s Pro Power Peel. Deze hoogwaardige peeling zorgt voor huidverbetering op het hoogste niveau en vermindert huidzorgen zoals huidveroudering en hyperpigmentatie.

Direct een afspraak maken

ProSkin 60 (Expert Active)

Duur: 60 Minuten | Kosten: €81 - €131

Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt. Tijdens de behandeling wordt gebruikt gemaakt van professional-only producten en indien gewenst wordt geavanceerde (hand)apparatuur ingezet.

Meer informatie over deze behandeling.

TIP: maak een upgrade naar de Digital Detox en sluit je 100% af van de digitale wereld +€10

Expert Active:

De ultieme, gepersonaliseerde gezichtsbehandeling. Tijdens deze geavanceerde behandeling wordt onder andere gebruik gemaakt van Dermalogica’s meest intensieve peeling. Ook worden hoogactieve serums gebruikt en wordt indien gewenst hoogwaardige huidverstevigende apparatuur ingezet, waaronder microdermabrasie, LED licht of Beauty Angel.

Ervaar maximaal resultaat en huidverbetering op het hoogste niveau!

Direct een afspraak maken

BT-Cocktail Lift 

Duur: 60 Minuten | Kosten: €131

Sportschool voor je huid. Train de spieren van jouw gezicht voor perfecte contouren, terwijl jij ontspant! 

Microcurrent werkt verkortend op de spieren, die zijn uitgerekt door het verouderingsproces .
Verlengt de spieren die korter zijn geworden , zoals een fronsrimpel. 
Deze 60 minuten durende behandeling is een heerlijke ontspannende en doelgerichte behandeling
Liftend effect + het dieper insluizen van werkstoffen.

Microcurrent werkt op het eigen frequentie van het lichaam, daardoor minder invasief , en doelgerichtere werking op de spier zelf.

Direct een afspraak maken

Environ behandelingen 60 en 90 minuten

De Environ® behandelingen bieden de huid een maximum aan voedende, anti-rimpel ingrediënten en zorgen voor een gezonde, stralende huid. De meest verse, meest actieve vormen van vitamine A, C en anti-oxidanten worden met behulp van geluidsgolven en kleine electrische impulsen in de onderste huidlagen gebracht. Op deze manier wordt de collageenproductie gestimuleerd waardoor lijntjes verzachten en de elasticiteit toeneemt, en wordt de hydratatie verhoogd. De producten en behandelingen van Environ werken met de huid samen om meer te bieden van wat de huid nodig heeft, precies daar waar het nodig is waardoor de huid niet alleen gezonder oogt, maar ook gezonder is.

De Environ® behandelingen zijn geschikt voor alle huidtypes en zijn zeer doeltreffend voor de door zon beschadigde huid, pigmentatie, voorgtijdige veroudering, droge huid en littekens.

Environ Introductiebehandeling

Consultation Discovery - 60 minuten (enkel eerste behandeling): €77

Je eerste Environ gezichtsbehandeling.

Het begrijpen van de behoefte van de huid is de eerste stap om een mooie huid te creëren. Tijdens deze eerste gelaatsbehandeling wordt na een complete en grondige huidanalyse de huidconditie exact bepaald, persoonlijk advies gegeven en in overleg een behandelingsplan opgesteld.

De behandeling:

  • grondige reiniging met een micro exfoliërend masker
  • Testen of de huidbarrière in tact is 
  • Korte peeling massage
  • Vitamines of antioxidanten worden diep  in de huid gebracht door middel van een speciaal masker.
  • Vitamine A en C en een zonbescherming

Een perfecte huidanalyse voor een perfecte behandeling!

Direct een afspraak maken

Essential behandelingen
met de baanbrekende electro-sonic technologie*

ESSENTIAL YOUTH RESET - 60 min €95 | 90 min €125 
Onthult een meer stevige, jeugdige en stralende huid. Deze gelaatsbehandeling boordevol peptiden en vitaminen helpt het aanzien van fijne lijntjes, schade door de zon en huidverslapping te verzachten. Het resultaat is een jeugdigere uitstraling.

*Electro-sonic Ionzyme® DF technologie

Het baanbrekende Ionzyme® DF apparaat van Environ combineert twee geavanceerde technologieën - Sonoforese op lage frequentie (geluidsgolven) en gepulseerde Iontoforese (elektrische stroom). Hierdoor kan de opname door de huid van de vitamines en andere essentiële voedingsstoffen tot 4000% verbeterd worden. Deze Dual Electro-Sonic Technologie creëert minuscule kanaaltjes in de huid om meer essentiële voedingsstoffen te kunnen brengen naar de plaatsen waar ze het meest nodig zijn met als resultaat een mooie, gezonde huid voor het leven.

Bekijk hier alle Environ behandelingen.

Direct een afspraak maken

Missie 

The Moment Your Skin Changed. Forever.

Wanneer producten van Dermalogica en Environ in aanraking komen met de huid, gebeurt er iets bijzonders. Een gezonde, mooie huid, krijgt dan een andere betekenis. Onze merken zijn niet voor niets wereldwijd de eerste keus van professionele schoonheidsspecialisten en consumenten. Waarom? Omdat zij zich al ruim 25 jaar met hart en ziel wijdt aan educatie, onderzoek en professioneel advies.

Onze merken streven altijd naar een gezonde en mooie huid voor iedereen. Ze verleiden niet door mooie verpakkingen, maar besteden de tijd liever aan het uitdenken van nieuwe, effectieve formules die leiden tot huidverbetering.

Wij werken volgens het unieke concept. Dit concept is gericht op échte huidverbetering met werkzame en verantwoorde ingrediënten.

Direct een afspraak maken

Ik heb een vraag!

Wil je meer weten over onze behandelingen en oplossingen voor jouw huidprobleem? Je kunt ons bellen of vul het contactformulier in!