Skin Solutions Hoorn

Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Schoonheidssalon Skin Solutions

Wil jij het allerbeste voor jouw huid? Dan hebben wij dé behandelingen voor jou!

Skin Solutions heeft alles in huis om jouw huid gezond en mooi te houden. Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Hét moment dat jouw huid veranderd voor altijd! Met ons bindweefselprogramma en Dermalogica Pro Power Peel behandelingen behalen wij prachtige resultaten. Daarnaast behandelen wij specifieke huidproblemen zoals acne en littekens, rimpels en rosacea.

Over ons

Behandelingen Environ uitleg

De Environ® behandelingen bieden de huid een maximum aan voedende, anti-rimpel ingrediënten en zorgen voor een gezonde, stralende huid. De meest verse, meest actieve vormen van vitamine A, C en anti-oxidanten worden met behulp van geluidsgolven en kleine electrische impulsen in de onderste huidlagen gebracht. Op deze manier wordt de collageenproductie gestimuleerd waardoor lijntjes verzachten en de elasticiteit toeneemt, en wordt de hydratatie verhoogd. De producten en behandelingen van Environ werken met de huid samen om meer te bieden van wat de huid nodig heeft, precies daar waar het nodig is waardoor de huid niet alleen gezonder oogt, maar ook gezonder is.

De Environ® behandelingen zijn geschikt voor alle huidtypes en zijn zeer doeltreffend voor de door zon beschadigde huid, pigmentatie, voortijdige veroudering, droge huid en littekens.

Maak direct een afspraak

Environ Introductiebehandeling

Consultation Discovery - 75 minuten (enkel eerste behandeling): €77

Je eerste Environ gezichtsbehandeling.

Het begrijpen van de behoefte van de huid is de eerste stap om een mooie huid te creëren. Tijdens deze eerste gelaatsbehandeling wordt na een complete en grondige huidanalyse de huidconditie exact bepaald, persoonlijk advies gegeven en in overleg een behandelingsplan opgesteld.

De behandeling:

 • grondige reiniging met een micro exfoliërend masker
 • Testen of de huidbarrière in tact is 
 • Korte peeling massage
 • Vitamines of antioxidanten worden diep  in de huid gebracht door middel van een speciaal masker.
 • Vitamine A en C en een zonbescherming

Een perfecte huidanalyse voor een perfecte behandeling!

Alle gezichtsbehandelingen  Maak direct een afspraak

Electro-sonic Ionzyme® DF technologie

Het baanbrekende Ionzyme® DF apparaat van Environ combineert twee geavanceerde technologieën - Sonoforese op lage frequentie (geluidsgolven) en gepulseerde Iontoforese (elektrische stroom). Hierdoor kan de opname door de huid van de vitamines en andere essentiële voedingsstoffen tot 4000% verbeterd worden. Deze Dual Electro-Sonic Technologie creëert minuscule kanaaltjes in de huid om meer essentiële voedingsstoffen te kunnen brengen naar de plaatsen waar ze het meest nodig zijn met als resultaat een mooie, gezonde huid voor het leven.

 

Maak direct een afspraak

Essential behandelingen

met de baanbrekende electro-sonic technologie 

ESSENTIAL YOUTH RESET - 60 min €95 | 90 min €127
Onthult een meer stevige, jeugdige en stralende huid. Deze gelaatsbehandeling boordevol peptiden en vitaminen helpt het aanzien van fijne lijntjes, schade door de zon en huidverslapping te verzachten. Het resultaat is een jeugdigere uitstraling. 

ESSENTIAL MOISTURE BOOST - 60 min €88 | 90 min €119
Onthult een gehydrateerde, vollere en zachtere huid. Helpt het aanzien van fijne lijntjes die veroorzaakt worden door dehydratatie te verminderen, en maakt de diepere huidlagen voller. Hyaluronzuur is het steringrediënt dat zorgt voor een gehydrateerde, stralende huid.

ESSENTIAL COMFORT CALM - 60 min €88 | 90 min €119
Onthult een gekalmeerde, gezonde en comfortabele huid. Ideaal voor de gevoelige, geïrriteerde huid. Een krachtige combinatie van slimme ingrediënten die de huid kalmeren en laten stralen van gezondheid. 

ESSENTIAL RADIANCE REVEAL - 60 min €88| 90 min €119
Onthult een vlekkeloze, helderdere en egale huid. Een doelgerichte oplossing voor een door de zon beschadigde of gepigmenteerde huid. Geeft de huid een boost met de juiste combinatie van ingrediënten, waardoor ze er vlekkeloos en helder uitziet. 

ESSENTIAL VITAMIN TOUCH - 45 min €54
Een vitamine boost die een gezonde huid onthult zonder de electro-sonic technologie. Een luxueuze, ontspannende behandeling met essentiële vitaminen die de huid weer gezond, stralend en veerkrachtig maken. De magie van deze verzorging ligt in de combinatie van speciaal geselecteerde krachtige formules en de therapeutische handen van de huidverzorgingsprofessional. 

Environ Cool Peel® Technologie

Intelligente huidvernieuwingstechnologie

De unieke Cool Peel Technologie van Environ is een revolutionaire, niet-invasieve en intelligente benadering van huidpeeling die op een veilige en doeltreffende manier het aanzien van de huid verbetert. In tegenstelling tot de traditionele huidpeelings die gebaseerd zijn op de vernietiging van huidcellen, ondersteunt de Cool Peel Technologie van Environ de effecten van de natuurlijke processen van een gezonde huid.

De peeling vernietigt bacteriën, verhoogt de hydratatie en verwijdert de opstapeling van dode huidcellen, waardoor de huid zuiverder wordt en haar textuur gladder. De Cool Peel is ideaal voor klanten met lijntjes en rimpels, dikke, ruwe huid of probleemhuid, beschadiging door de zon en rosacea. De behandeling wordt in kuur aangeboden voor optimaal resultaat.

Ultieme peeling tegen:

 • Puistjes
 • Onegale textuur
 • Littekenvorming
 • Schade door de zon
 • Veroudering

Het resultaat is een huid die er als volgt uitziet:

 • Gladder
 • Vernieuwd
 • Verfijnd
 • Helder
 • Steviger
 • Gezonder

Maak direct een afspraak

Cool Peel behandelingen

Intielligente huidvernieuwingstechnologie

YOUTH RENEW COOL PEEL - 60 min €93 | 90 min €122
Ideaal om de door zon beschadigde huid en huidveroudering te verbeteren

MOISTURE BOOST COOL PEEL - 60 min €95
Ideaal om de droge en vale huid te verbeteren

DEEP CLEANSING COOL PEEL - 60 min €95
Ideaal om onzuivere en vette huid te verbeteren

Maak direct een afspraak