Skin Solutions Hoorn

Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Schoonheidssalon Skin Solutions

Wil jij het allerbeste voor jouw huid? Dan hebben wij dé behandelingen voor jou!

Skin Solutions heeft alles in huis om jouw huid gezond en mooi te houden. Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Hét moment dat jouw huid veranderd voor altijd! Met ons bindweefselprogramma en Dermalogica Pro Power Peel behandelingen behalen wij prachtige resultaten. Daarnaast behandelen wij specifieke huidproblemen zoals acne en littekens, rimpels en rosacea.

Over ons

Laserbehandelingen

Maak je huid weer jong met de Fractional laserbehandeling
eMatrix/Fractora

Met de Fractional laser zijn rimpels en pigmentvlekken verleden tijd. Het maakt de huid jong, elastisch en bovendien rimpelvrij. Een behandeling met de Fractional laser kan ook worden ingezet voor littekens en striae.

Bij de eMatrix/Fractora behandeling is het belangrijk dat je van tevoren goed op de hoogte bent van de instructies. Wij vragen je dan ook deze richtlijnen zorgvuldig door te lezen.

Maak direct een afspraak

Wat houdt de eMatrix/ Fractora behandeling in?

De eMatrix techniek is een methode dat gebruik maakt van radiofrequentie (RF) in plaats van laserlicht om plaatselijk huidweefsel te verwijderen. De Fractora is een methode die ook gebruikt maakt van RF, maar dan gecombineerd met naaldjes. De huid reageert met een herstelproces, waardoor er een nieuwe huidlaag ontstaat die gladder, sterker en elastischer is dan voorheen.

Deze vernieuwde gefractioneerde RF technieken hebben een grote impact in de huid, maar laten een minimale irritatie zien aan de oppervlakte van de huid. Door het gebruik van RF herstelt de huid sneller en is deze behandeling mogelijk op elk huidtype en huidskleur. Het optimale resultaat wordt verkregen uit een reeks opeenvolgende behandelingen. Doorgaans worden 2-5 behandelingen geadviseerd, met tussenpozen van 6 weken.

De eMatrix/ Fractora behandeling wordt toegepast bij acnelittekens, een verhoornde of doffe huid, lijntjes, littekens, een verslapte huid, grove huidstructuur en striae. De eMatrix/Fractora is geschikt in combinatie met geadviseerde peelings.

Hoe bereidt u zich voor op de behandeling?

Onderstaande punten zijn belangrijk voor een veilige behandeling en om optimaal resultaat te behalen:

  • Je mag tot 4 weken voor de behandeling geen andere (diepe) behandelingen hebben gehad bij een schoonheidsspecialiste, dermatoloog of cosmetisch arts.
  • Bereid jouw huid thuis voor op de behandeling met de voorgeschreven producten, voor een intensievere werking van de radiofrequentie en een snellere herstelperiode.
  • Verdoving bij de eMatrix is doorgaans niet nodig. Bij een lage pijngrens mag er maximaal 2 gram paracetamol ingenomen worden.
  • Verdoving van de Fractora wordt geadviseerd, deze kun je op recept halen bij de huisarts. Deze dient u 1 uur voorafgaande de behandeling aan te brengen volgens instructies in de bijsluiter.
  • De kosten van de behandeling dien je ter plaatse contant of per pin te voldoen. Facturen ontvang je na de behandeling per email.

Informeer jouw huidtherapeut voor de behandeling altijd over (wijziging in) de medicatie, homeopathische middelen en crèmes die je gebruikt.

Er mag niet behandeld worden tijdens zwangerschap, gebruik van vitamine A-zuur (isotretinoïne/roaccutane), geschiedenis van keloïd littekenvorming, bestraling, interne defibrillator, pacemaker, actieve herpes simplexvirus (koortslip) in het te behandelen gebied, als je insuline afhankelijke diabetes heeft in combinatie met een slechte wondgenezing of als de huid actief zongebruind is. 

Wat kunt u verwachten tijdens de behandeling?

De behandeling duurt, afhankelijk van de grootte van het gebied, ongeveer 30 tot 45 minuten. De diepte en de hersteltijd heeft de huidtherapeut vooraf met je besproken. Afhankelijk van de behandeldiepte en methode (eMatrix/Fractora) kun je het volgende tijdens de behandeling ervaren: warmte/hitte, kleine zenuwschokjes en prikkeling. De huid kan er na de behandeling rood uitzien en warm aanvoelen. Na een intensieve behandeling kan de huid gaan zwellen.

De huidtherapeut brengt na de behandeling een kalmerende en herstellende crème aan. Gebruik na de behandeling geen eigen crèmes of make-up. Afhankelijk van uw huid(indicatie) adviseert de huidtherapeut je de juiste nabehandelingsproducten.

Na de behandeling

Na de behandeling kan de huid gevoelig, warm, rood en mogelijk gezwollen zijn. Het is belangrijk dat u de eerste 24 uur de huid droog houdt. Na 1 á 2 dagen zullen er kleine puntjes/vierkantjes zichtbaar worden. Dit zijn kleine korstjes die er na enkele dagen vanzelf afvallen. Het is belangrijk dat je niet aan deze korstjes krabt om littekens en langdurige roodheid te voorkomen. Reinig de plekken voorzichtig en dep ze droog. Gebruik de eerste 3 dagen geen ruwe of schurende producten, zoals een scrub.

Vermijdt UV-straling de eerste week na de behandeling en gebruik de eerste 3 weken een goede zonbeschermingsfactor. De huidtherapeut adviseert u over de juiste zonbescherming en thuiszorg voor een optimaal huidherstel en gecontroleerde genezing.

Wat zijn de mogelijke complicaties?

De eMatrix/Fractora behandeling wordt bij Skin Solutions uitsluitend uitgevoerd door kwaliteits geregistreerde huidtherapeuten (lid van de NVH) die werken met hoogstaande en kwalitatieve behandelmethodes en apparatuur, zodat u verzekerd bent van een veilige behandeling. Complicaties zoals pigmentreacties en huidinfecties treden hoogstzelden op, maar kunnen helaas in een enkel geval na een behandeling optreden, ook al besteden wij veel zorg aan de uitvoering. De meeste reacties zijn van voorbijgaande aard. Wanneer de voorzorgsmaatregelen en instructies goed opgevolgd worden, komen deze complicaties bijna nooit voor. Bij vermoeden van een complicatie of bij vragen omtrent de nazorg adviseren wij je contact op te nemen.

Vragen?
Heb je na het lezen van deze richtlijnen nog vragen, dan zal jouw behandelaar deze graag met je doornemen. Bij twijfel, vragen of problemen kun je 6 dagen per week (ma t/m za) bellen naar 0229-277419 of e-mailen naar info@skin-solutions.nl.

Bij verhindering dien je jezelf minimaal 48 uur van tevoren af te melden. Indien niet tijdig is afgemeld, zijn wij helaas genoodzaakt om 25 euro consultkosten in rekening te brengen. (Geldige afmelding per telefoon, voicemail of e-mail)

Resultaten zijn afhankelijk van diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon waardoor garantie niet mogelijk is. Laat u daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en uw verwachtingspatroon.

Wij bieden ook laserontharing aan.

Prijslijst

FRACTORA/EMATRIX
Voor huidverbetering, littekens, striae en huidverjonging

Vanaf prijs       € 75,-
Hele gelaat     € 450,-
Halve gelaat    € 300,-
Grotere gebieden op aanvraag

Afspraken met de huidtherapeute kunnen NIET online geboekt worden. Bel of mail ons voor een afspraak

Alle gezichtsbehandelingen  Maak direct een afspraak