Skin Solutions Hoorn

Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Schoonheidssalon Skin Solutions

Wil jij het allerbeste voor jouw huid? Dan hebben wij dé behandelingen voor jou!

Skin Solutions heeft alles in huis om jouw huid gezond en mooi te houden. Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Hét moment dat jouw huid veranderd voor altijd! Met ons bindweefselprogramma en Dermalogica Pro Power Peel behandelingen behalen wij prachtige resultaten. Daarnaast behandelen wij specifieke huidproblemen zoals acne en littekens, rimpels en rosacea.

Over ons

Peeling

Jouw huid verbeteren begint met een peeling

Wist je dat de huid zich continu vernieuwd? De huid stoot dode of beschadigde huidcellen af en vervangt deze dan weer door nieuwe cellen. Dit noemen we ook wel de celvernieuwing. Wanneer je ouder wordt vertraagd deze celvernieuwing waardoor je lijntjes en rimpels krijgt. Peeling is hiervoor de oplossing.

Maak direct een afspraak

Welke peeling is geschikt voor jouw huid?

Omdat elke huid anders is, kan een peeling het best volledig gepersonaliseerd worden. We bieden daarom verschillende soorten peelings aan. Bij deze peelings maken we gebruik van verschillende formules met verschillende zuren en hoogactieve ingrediënten die een diep werkend en verbeterend effect op de huid hebben. Deze verschillende formules maken het mogelijk om de peeling laag op laag te laten werken. Hierdoor kunnen verschillende huidzorgen in een keer aangepakt worden. Een peeling is daarom in te zetten bij meerdere huidproblemen zoals:

Voor een optimaal resultaat raden we een kuur aan. Voorbeelden van onze peelings zijn Pro Power Peel, de PRX peeling en Environ Cool Peel. In overleg komen we samen tot de beste peeling voor jouw huid. Kies voor peeling en onthul een gladde, frisse, en jeugdige huid!

Prijs peeling

PEELING  
Pro bright peel Vanaf €73
Pro Renewal peel Vanaf €73
Pro clear peel  Vanaf €73
Tca of prx peeling €99
Chinese kruiden peeling €86
Cool home peel €88

Chinese kruidenpeeling

De Kruidenpeeling is een natuurlijke kruiden peeling met verse zeespons, algen en natuurlijke kruiden extracten waaronder gedroogd verpulverd verse zeespons & zeewier. Het is een plantaardige diepte peeling afkomstig uit de Zwarte Zee.

Wat doet de kruidenpeeling?

De massage en de kruiden stimuleren de doorbloeding van de huid, zodat de huidstofwisseling toeneemt de dode huidcellen verwijderd worden. Hierdoor krijg je een afschilvering van de huid, dat ziet er uit als schilvertjes, die kun je makkelijk scrubben om ze te verwijderen. Doordat alle dode huidcellen worden verwijderd zal de huid er snel weer fris uit zien en de acne snel minder worden. Voor een goed resultaat kunt je het beste 3 behandelingen eens per week boeken als kuur.

Waarom peeling?

Een volwassen huid heeft tussen de 20 en 30 dagen nodig om zich te vernieuwen, terwijl een verouderde huid uiteindelijk tussen de 50 en 60 dagen nodig. Het celvernieuwingsproces wordt dus nagenoeg verdubbeld. De opperhuid vernieuwt zich elke maand vanuit de onderste huidlaag. Dan schuiven de nieuwe cellen steeds verder naar het huidoppervlak. Ze worden door de voortdurende aanmaak van cellen langzaam naar boven geduwd. Eenmaal boven in de opperhuid worden ze ook wel ‘dode huidcellen’ genoemd. Wanneer deze celvernieuwing wordt vertraagd, wordt de huid niet alleen dunner, maar ook beschadigingen, rimpels en lijntjes herstellen niet of minder snel. Daarnaast wordt de huid grauwer en valer, peeling gaat dit tegen.

Hoe werkt peeling?

Peeling is een behandeling die de celvernieuwing helpt en stimuleert. Het is een techniek waarbij oude oppervlakkige huidcellen verwijderd worden en nieuwe, jonge huidcellen aan de oppervlakte komen. Hierdoor gaat de huid er weer zacht en egaal uitzien. Tijdens een peeling worden bacteriën vernietigd, wordt de hydratatie verhoogd en wordt de opstapeling van dode huidcellen verwijderd. Dit wordt bijvoorbeeld gedaan met een lage concentratie lactaatzuur die wordt gebruikt om de pH waarde van de huid te verlagen en het vrijgeven van groeifactoren te stimuleren. Het resultaat is een jonge, strakke en frisse huid.

Veel gestelde vragen peeling

Hoe ziet mijn huid er uit na de behandeling?
Het hangt af van de peeling maar over het algemeen een licht roodheid. Mocht het nodig zijn kunnen wij een speciale make–up aanbrengen zodat je weer fris de deur uitgaat.

Mag ik in de zon na een peeling?
Je kunt buiten zijn mits je minimaal voor één week iedere 2 uur een SPF aanbrengt. Echt zonnen mag niet omdat de pigment cellen ook worden geactiveerd.

Hoe vaak mag ik een peeling?
Dat hangt van de peeling af. Voor een acnehuid hebben we kuren van 3 x in 10 dagen voor pigment en huid veroudering eens in de 2 weken.

Alle gezichtsbehandelingen  Maak direct een afspraak