Skin Solutions Hoorn

Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Schoonheidssalon Skin Solutions

Wil jij het allerbeste voor jouw huid? Dan hebben wij dé behandelingen voor jou!

Skin Solutions heeft alles in huis om jouw huid gezond en mooi te houden. Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Hét moment dat jouw huid veranderd voor altijd! Met ons bindweefselprogramma en Dermalogica Pro Power Peel behandelingen behalen wij prachtige resultaten. Daarnaast behandelen wij specifieke huidproblemen zoals acne en littekens, rimpels en rosacea.

Over ons

BT Botox-behandeling

Ontdek onze nieuwe anti-aging behandeling: de BT Botox-behandeling. Ben jij op zoek naar een behandeling die huidveroudering aanpakt, een plumping-effect creëert en een prachtige gloed achterlaat? Dan is deze behandeling iets voor jou. 

BT Botox-behandeling

Deze behandeling begint met een grondige reiniging en peeling die volledig is afgestemd op jouw huidtype en huidconditie. Vervolgens krijg je een Fascia-massage. Dat is een unieke combinatie van bindweefsel- en lymfedrainage samen met microcurrent-technologie. Hierop volgt het BT Energy-masker. Dit masker is doordrenkt met peptides en wordt verbonden met ons microcurrent-apparaat om de werkzame stoffen diep in de huid te sluizen. De behandeling wordt, indien geschikt voor jouw huid, afgesloten met een Retinol-accelerator.

De BT Botox-behandeling bestaat dus uit de volgende onderdelen:

  • Dubbele reiniging
  • Pro Power Peel (maximaal 2 lagen)
  • Spiergrepen met de Bt Nano
  • BT Energy-masker
  • Retinol-accelerator*

 

*Houd er rekening mee dat de Retinol-accelerator maximaal 4 uur thuis moet blijven zitten, waarna je de huid reinigt en vervolgens een moisturizer aanbrengt. In de eerste 7 dagen na de behandeling kan je huid gevoeliger en roder zijn en kunnen er schilfers ontstaan. Dit is een normaal onderdeel van het behandelproces.

Let op: deze behandeling is niet geschikt voor een gevoelige huid of als je niet in staat bent om de thuisprocedure te volgen vanwege je agenda. In dat geval kunnen we samen een alternatieve optie bespreken.

 

BT-cocktail Energy-masker

Het BT-cocktail Energy-masker wordt geactiveerd door de twee maskerdelen samen te mengen, op de huid aan te brengen en vervolgens aan te sluiten op de microcurrent-technologie van jouw keuze. Dit wordt gedaan met behulp van de Lead Adapter Clips.

Dit innovatieve masker vult de energiereserves van je huid aan en bevat een nieuwe generatie peptide die effectief vroegtijdige huidveroudering aanpakt. Ook geeft het een plumping effect en ontstaat er een prachtige gloed. Daarnaast ondersteunt het masker een gezonde huidflora, verbetert het de veerkracht van de huid en biedt het diepe hydratatie om vochttekort aan te pakken.

Kortom: het Suzuki Silver Energy Masker transformeert je hele gezicht tot een canvas voor de Skin Works Modus, waardoor je huid optimaal wordt verzorgd en vernieuwd.

 

Prijs: €189,-

Duur: 75 minuten

 

Maak direct een afspraak

Bij Skin Solutions streven we niet alleen naar een jeugdige uitstraling, maar ook naar een gezonde, stralende huid op de lange termijn. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek de voordelen van onze BT Botox-behandeling.

Maak een afspraak

Bekijk al onze behandelingen