Skin Solutions Hoorn

Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Schoonheidssalon Skin Solutions

Wil jij het allerbeste voor jouw huid? Dan hebben wij dé behandelingen voor jou!

Skin Solutions heeft alles in huis om jouw huid gezond en mooi te houden. Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Hét moment dat jouw huid veranderd voor altijd! Met ons bindweefselprogramma en Dermalogica Pro Power Peel behandelingen behalen wij prachtige resultaten. Daarnaast behandelen wij specifieke huidproblemen zoals acne en littekens, rimpels en rosacea.

Over ons

Environ Essential behandelingen

ESSENTIAL YOUTH RESET - 60 min €95 | 90 min €127

met de baanbrekende electro-sonic technologie*

Maak direct een afspraak

Onthult een meer stevige, jeugdige en stralende huid. Deze gelaatsbehandeling boordevol peptiden en vitaminen helpt het aanzien van fijne lijntjes, schade door de zon en huidverslapping te verzachten. Het resultaat is een jeugdigere uitstraling.

*Electro-sonic Ionzyme® DF technologie

Het baanbrekende Ionzyme® DF apparaat van Environ combineert twee geavanceerde technologieën - Sonoforese op lage frequentie (geluidsgolven) en gepulseerde Iontoforese (elektrische stroom). Hierdoor kan de opname door de huid van de vitamines en andere essentiële voedingsstoffen tot 4000% verbeterd worden. Deze Dual Electro-Sonic Technologie creëert minuscule kanaaltjes in de huid om meer essentiële voedingsstoffen te kunnen brengen naar de plaatsen waar ze het meest nodig zijn met als resultaat een mooie, gezonde huid voor het leven.

Meer informatie over Environ behandelingen.

Alle gezichtsbehandelingen  Maak direct een afspraak