Skin Solutions Hoorn

Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Blog

Zwem onbezorgd de zomer door met een Brazilian wax!

Het onderhouden van de bikinilijn is voor menig vrouw een ergernis. Zo laat een scheermes al snel een geïrriteerde huid achter en zie je de volgende dag alweer de eerste stoppels verschijnen.

Acne aanpakken met de Pro Power Peel!

Heb jij last van acne? Dan weet jij vast als geen ander hoe vervelend dat kan zijn. Maar wist je dat van alle huidproblemen, acne een van de meest voorkomende is?

De bindweefselmassage: een stralende en fitte huid!

We moeten er namelijk allemaal aan geloven: het huidverouderingsproces van de huid. Hier kun je helaas niet tegen sporten, eten of drinken. Wat je wél kunt doen, is kiezen voor een bindweefselmassage.

Ontstressen kan het geheim zijn voor een gezonde huid

De huid en de hersenen ontwikkelen zich uit dezelfde laag cellen in het menselijke embryo. Ze zijn tijdens het hele leven nauw verbonden met elkaar. Een gezonde huid ook het resultaat van een stressvrije gemoedstoestand.

Vitamine C

Al vanaf het begin ontwikkelde Environ huidverzorgingsproducten met krachtige combinaties van vitamine A en C omdat deze voedingsstoffen essentieel zijn voor een optimaal gezonde en stralende huid. 

Reken af met pigmentvlekken!

Van kleine vlekjes tot ontsierende bruine vlekken in het gezicht: pigmentvlekken. Ze zijn voor de één een schoonheidsvlekje, maar voor jou misschien wel erg onprettig of zelfs storend. 

Duurzame huidverbetering? Werk van binnenuit!

Eigenlijk vond Tina Buys alles wat met de huid te maken heeft altijd al interessant. Al vroeg begon ze dan ook te werken als schoonheidsspecialiste, en ontwikkelde zich steeds meer op het gebied van huidverbetering. 

Verlicht acne met LED lichttherapie!

Dat puistjes bij de puberteit horen is inmiddels een fabeltje geworden. Je kreeg ze toen inderdaad. Kleine rode bultjes, zwarte puntjes of pijnlijke en dikke met van die witte koppen. Maar de belofte dat ze na die pubertijd weer weg zouden gaan, bleef uit. 

Zeg littekens vaarwel met de Dermapen

Littekens vormen een herinnering, zeggen mensen wel eens. En dat klopt, een litteken krijg je immers niet zomaar. Toch wil dat niet dat je per se aan die gebeurtenis herinnerd wilt worden. Een ongeluk of val bijvoorbeeld. Maar soms zitten littekens ook gewoon op een vervelende plek, zoals misschien je gezicht. Kortom, je bent niet de enige die graag van een litteken a…

Richtlijnen Corona Skin Solutions

De nieuwe 1,5 meter samenleving is voor ons allemaal nieuw. We kunnen ons voorstellen dat je wil weten hoe dat in zijn werk gaat.

De drie meest voorkomende symptomen van een gevoelige huid zijn: roodheid, irritatie en dehydratatie.

Skin Solutions geeft tips om een gevoelige huid te voorkomen en te verminderen!

Heb je een droge of gedehydrateerde (vochtarme) huid?

Weet jij of je last hebt van een droge en/of gedehydrateerde (vochtarme) huid? Wanneer je huid droog aanvoelt, ga je er vaak van nature uit dat je last hebt van een droge huid. Dit hoeft echter niet zo te zijn!

Ik heb een vraag

Wil je meer weten over onze behandelingen en oplossingen voor jouw huidprobleem? Je kunt ons bellen of vul het contactformulier in!