Waar ben je naar opzoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Wil je meer informatie of een afspraak maken voor een intake? Vul hier jouw gegevens in, dan nemen wij contact met je op.

Ik ga akkoord met het privacystatement

Acne behandeling Hoorn

Heb jij last van acne en kom je hier maar niet van af? Skin Solutions in Hoorn biedt diverse behandelingen aan die acne bestrijden. Wij kijken naar jouw huid en wat goed is voor jouw huidprobleem. Acne bestaat in diverse vormen. Denk hierbij aan mee-eters, jeugdpuistjes, acne in de pubertijd, maar ook bij vrouwen van 30 jaar of ouder of acne door krabben. Heb jij last van acne? Skin Solutions biedt de oplossing met verschillende acne behandelingen.

Behandelingen om acne tegen te gaan

Bij Skin Solutions in Hoorn bieden we diverse acne behandelingen aan. Wij zetten deze voor jou op een rij:

Standaardbehandelingen – geschikt voor gemiddelde acne

Afhankelijk van de hoeveelheid acne bieden wij een standaardbehandeling aan van 30 of 60 minuten. Hierbij reinigen we de huid grondig en zie je direct verschil. Om de acne echt te laten verdwijnen zijn regelmatige behandelingen nodig.

Speciaalbehandeling – geschikt voor heftige acne

Heb je last van heftige acne? Dan hebben we een speciale behandeling. Hierbij wordt er een peeling met speciale apparatuur je huid in gesluisd. Hierdoor worden de goede stoffen 4.000 keer zo snel opgenomen. De huid wordt hierdoor goed schoon gemaakt en knapt hier zichtbaar van op.

Andere behandelingen die we aanbieden voor acne zijn:

  • Chinese kruidenpeeling
  • Microdermabrasie

Acne behandeling aangepast op jouw huid

Voor jouw acne behandeling bij Skin Solutions in Hoorn kijken we eerst goed naar jouw huid. We starten met een intakegesprek en stellen een huiddiagnose. Vervolgens krijg je advies over jouw huid, producten en voeding. Vervolgens starten we met de juiste acne behandeling. De volledige behandeling wordt dus helemaal afgestemd op jouw huid.

We gaan voor een blijvend en zichtbaar resultaat. We kunnen helaas niet beloven dat het volledig verdwijnt, maar wel dat het minder wordt. We adviseren daarom ook om meerdere behandelingen te nemen en aan je huid te blijven werken. Dankzij het advies over huid, producten en voeding kun je de acne op langere termijn bestrijden.

Wil jij van jouw acne af? Boek dan nu direct een acne behandeling bij Skin Solutions in Hoorn.

Maak een afspraak

Ik heb een vraag!

Wil je meer weten over onze behandelingen en oplossingen voor jouw huidprobleem? Je kunt ons bellen of vul het contactformulier in!