Waar ben je naar opzoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Wil je meer informatie of een afspraak maken voor een intake? Vul hier jouw gegevens in, dan nemen wij contact met je op.

Ik ga akkoord met het privacystatement

Peeling

Jouw huid verbeteren begint met een peeling

Wist je dat de huid zich continu vernieuwd? De huid stoot dode of beschadigde huidcellen af en vervangt deze dan weer door nieuwe cellen. Dit noemen we ook wel de celvernieuwing. Wanneer je ouder wordt vertraagd deze celvernieuwing waardoor je lijntjes en rimpels krijgt. Peeling is hiervoor de oplossing.

Waarom peeling?

Een volwassen huid heeft tussen de 20 en 30 dagen nodig om zich te vernieuwen, terwijl een verouderde huid uiteindelijk tussen de 50 en 60 dagen nodig. Het celvernieuwingsproces wordt dus nagenoeg verdubbeld. De opperhuid vernieuwt zich elke maand vanuit de onderste huidlaag. Dan schuiven de nieuwe cellen steeds verder naar het huidoppervlak. Ze worden door de voortdurende aanmaak van cellen langzaam naar boven geduwd. Eenmaal boven in de opperhuid worden ze ook wel ‘dode huidcellen’ genoemd. Wanneer deze celvernieuwing wordt vertraagd, wordt de huid niet alleen dunner, maar ook beschadigingen, rimpels en lijntjes herstellen niet of minder snel. Daarnaast wordt de huid grauwer en valer, peeling gaat dit tegen.

Direct een afspraak maken

Hoe werkt peeling?

Peeling is een behandeling die de celvernieuwing helpt en stimuleert. Het is een techniek waarbij oude oppervlakkige huidcellen verwijderd worden en nieuwe, jonge huidcellen aan de oppervlakte komen. Hierdoor gaat de huid er weer zacht en egaal uitzien. Tijdens een peeling worden bacteriën vernietigd, wordt de hydratatie verhoogd en wordt de opstapeling van dode huidcellen verwijderd. Dit wordt bijvoorbeeld gedaan met een lage concentratie lactaatzuur die wordt gebruikt om de pH waarde van de huid te verlagen en het vrijgeven van groeifactoren te stimuleren. Het resultaat is een jonge, strakke en frisse huid.

Chinese kruidenpeeling

De Kruidenpeeling is een natuurlijke kruiden peeling met verse zeespons, algen en natuurlijke kruiden extracten waaronder gedroogd verpulverd verse zeespons & zeewier. Het is een plantaardige diepte peeling afkomstig uit de Zwarte Zee.

Wat doet de kruidenpeeling?

De massage en de kruiden stimuleren de doorbloeding van de huid, zodat de huidstofwisseling toeneemt de dode huidcellen verwijderd worden. Hierdoor krijg je een afschilvering van de huid, dat ziet er uit als schilvertjes, die kun je makkelijk scrubben om ze te verwijderen. Doordat alle dode huidcellen worden verwijderd zal de huid er snel weer fris uit zien en de acne snel minder worden. Voor een goed resultaat kunt je het beste 3 behandelingen eens per week boeken als kuur.

Welke peeling is geschikt voor jouw huid?

Omdat elke huid anders is, kan een peeling het best volledig gepersonaliseerd worden. We bieden daarom verschillende soorten peelings aan. Bij deze peelings maken we gebruik van verschillende formules met verschillende zuren en hoogactieve ingrediënten die een diep werkend en verbeterend effect op de huid hebben. Deze verschillende formules maken het mogelijk om de peeling laag op laag te laten werken. Hierdoor kunnen verschillende huidzorgen in een keer aangepakt worden. Een peeling is daarom in te zetten bij meerdere huidproblemen zoals:

Voor een optimaal resultaat raden we een kuur aan. Voorbeelden van onze peelings zijn Pro Power Peel, de PRX peeling en Environ Cool Peel. In overleg komen we samen tot de beste peeling voor jouw huid. Kies voor peeling en onthul een gladde, frisse, en jeugdige huid!

Prijs peeling

PEELING  
Pro power ultra bright peel Vanaf €69
Pro Power Renewal peel Vanaf €69
Pro power clear peel  Vanaf €69 
Tca of PRX peeling €99
Chinese kruiden peeling €79
Cool peel €88
Direct een afspraak maken

Veel gestelde vragen peeling

Hoe ziet mijn huid er uit na de behandeling?
Het hangt af van de peeling maar over het algemeen een licht roodheid. Mocht het nodig zijn kunnen wij een speciale make–up aanbrengen zodat je weer fris de deur uitgaat.

Mag ik in de zon na een peeling?
Je kunt buiten zijn mits je minimaal voor één week iedere 2 uur een SPF aanbrengt. Echt zonnen mag niet omdat de pigment cellen ook worden geactiveerd.

Hoe vaak mag ik een peeling?
Dat hangt van de peeling af. Voor een acnehuid hebben we kuren van 3 x in 10 dagen voor pigment en huid veroudering eens in de 2 weken.

Ik heb een vraag!

Wil je meer weten over onze behandelingen en oplossingen voor jouw huidprobleem? Je kunt ons bellen of vul het contactformulier in!