Skin Solutions Hoorn

Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Blog

Dream Tint, de meest natuurlijke make-up voor de vochtarme huid!

Een vochtarme huid, de naam zegt het eigenlijk zelf al, heeft een tekort aan vocht. Dit is veranderlijk en kan het gevolg zijn van het blootstellen aan de zon, de koude winters, temperatuurschommelingen en ook door het gebruik van verkeerde cosmetica.

Waarom je producten met een hoge SPF moet vermijden

Het belang van dagelijkse zonnebescherming kan niet worden onderschat. De term SPF (Sun Protection Factor, zonnebeschermingsfactor) wordt vaak gebruikt, maar niet iedereen begrijpt goed wat die betekent. De zon zendt UVA- en UVB-stralen uit.

Actie: definitief ontharen oksel

Geniet deze zomer van gladde oksels dankzij de actie van Skin Solutions. 

Schade door de zon

De huid is ons grootste orgaan. Dit zeer dunne membraan is het enige wat ons scheidt van de omgeving en de schadelijke effecten van blootstelling aan UV op onze huid, het hele jaar door.

Acne-opstoten aanpakken met het Clarity+ gamma is simpel als 1, 2, 3

Wees MOEDIG. We hebben je gehoord. Je hoeft je niet meer te verbergen. Je krijgt hulp: Focus Care™ Clarity+ Range.  

Slim stappenplan voor een egale teint

De zon, hormonale veranderingen, sommige geneesmiddelen, aging: allemaal vormen ze een ‘trigger’ als het gaat om hyperpigmentatie. De oorzaak is een overproductie van melanine. 

Hooikoorts/pollenallergie op de huid

De lente is weer begonnen! Dit betekent dat de natuur weer tot leven komt en dat er overal weer bloesem aan de bomen komt. Prachtig om te zien, maar het betekent ook voor maar liefst 25% van de Europese bevolking dat het hooikoortsseizoen weer begonnen is. Hooikoorts is namelijk één van de meest voorkomende allergieën.

4 mythes over retinol!

Er bestaat een grote hype rond retinol (vitamine A) en zijn vermogen om het aanzien van fijne lijntjes en rimpels te verminderen, donkere vlekken te vervagen en de algemene uitstraling van de huid te verbeteren... en toch blijft het voor velen een bron van grote verwarring.

Oplossing fronslijnen

Uit het Aesthetics Trend Report van 2018 blijkt dat consumenten zich steeds meer wenden tot niet-invasieve cosmetische oplossingen. De interesse van de consument in minimaal invasieve cosmetische behandelingen heeft de interesse in chirurgische behandelingen voorbijgestoken in 2018.

Bescherm je huid tegen schadelijk blauw licht

De dag van vandaag zijn we steeds meer afhankelijk van technologie. Dit gaat gepaard met blootstelling aan blauw licht. Van mobiele telefoons en laptops tot tv's en tablets, blauw licht van digitale toestellen versnelt huidveroudering en huidschade.

Antioxidanten: de bestrijders van vrije radicalen

Elke dag wordt je lichaam aangevallen door oxidatieve stress. Je wordt voortdurend blootgesteld aan de beschadigende effecten van vrije radicalen: van de manier waarop je lichaam zuurstof afbreekt tot omgevingsfactoren, voedsel, water en geneesmiddelen. Je beste verweer is om je huid te normaliseren, te beschermen en te verdedigen met vitamine A en antioxidanten.

Alfa-hydroxyzuur: de slimme manier om te exfoliëren

Exfoliëring of, meer specifiek, korrelige scrubs worden enorm gepromoot door cosmeticamerken als een goede manier om de huid er gezond te laten uitzien.

Ik heb een vraag

Wil je meer weten over onze behandelingen en oplossingen voor jouw huidprobleem? Je kunt ons bellen of vul het contactformulier in!