Skin Solutions Hoorn

Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Schoonheidssalon Skin Solutions

Wil jij het allerbeste voor jouw huid? Dan hebben wij dé behandelingen voor jou!

Injectables / Profhilo

Altijd een natuurlijk resultaat

Bij Skin Solutions werken we samen met professionals, experts en artsen. Zo ook met cosmetisch arts Ashwyn Schotburg:

Ik heb altijd interesse gehad in het optimaliseren van geluk en gezondheid. Na het behalen van mijn artsenbul heb ik besloten om een van mijn favoriete quotes na te leven:

“Always be yourself, express yourself, have faith in yourself…”
– Bruce Lee

Je kunt op de volgende dagen bij de cosmetisch arts terecht:

 • 28 maart
 • 25 april
 • 30 mei

LET OP: afspraken met de cosmetisch arts kun je NIET online boeken. Bel of mail voor een afspraak!

Ik ben dus op zoek gegaan naar iets wat er in mijn beleving nog niet was. Via de geneeskunde, sport, coaching en orthomoleculaire geneeskunde had ik snel mijn eigen visie en platform gecreëerd op het gebied van gezondheid (Health Doctor). Maar voor het totaal concept miste ik nog iets. Gezondheid heeft met name een interne benadering. Idealiter wil je dat je interne gezondheid, extern tot expressie komt. Gezondheid en schoonheid gaan naar mijn mening hand in hand en hebben een duidelijk versterkend effect op elkaar. Vandaar dat ik mij ook in de cosmetische geneeskunde heb gespecialiseerd met een duidelijke missie: express yourself!

Mijn cosmetische opleiding ben ik gestart onder leiding van één van Nederlands meest ervaren cosmetisch arts: Tom van Eijk. Sindsdien heb ik mijn kennis en kunde verbeterd door geregeld nationale en internationale opleidingen te volgen. Inmiddels train ik andere artsen om hun injectietechnieken te verbeteren. Samen met de cliënt stel ik een behandelplan op en creëer ik een natuurlijk resultaat dat volledig bij de wens en persoonlijkheid van de cliënt past.

Als cosmetisch arts heb ik diverse mogelijkheden om esthetische verbeteringen te realiseren. De meest bekende en gebruikte producten zijn botuline toxine en fillers (hyaluronzuur). Botuline toxine zorgt voor ontspanning van de spieren en met fillers kunnen we volume en versteviging realiseren.

NIEUW concept; MIC drop(lets)

Make It Count

Cosmetische geneeskundige behandelingen zijn steeds meer ingeburgerd en dragen bij aan je zelfverzorging. De mogelijkheden in de zelfverzorging neemt toe en gaat verder dan alleen het gezicht. Het is mogelijk om het geheel aandacht te geven en te verzorgen. Het is wonderbaarlijk en mooi wat er tegenwoordig mogelijk is. Maar deze mogelijkheden en ontwikkelingen gaan gepaard met extra kosten gezien je deze behandelingen moet onderhouden als je het effect wilt behouden. Zo ook de cosmetische geneeskundige behandelingen.

Ik erken het versterkende effect dat diverse behandelingen kunnen hebben. Je zal dus keuzes moeten maken. Er moet een plan komen. Wat is de doelstelling? Wat is het investeren waard en past het in je budget?

De afgelopen jaren heb ik mijn eigen stijl en visie in de cosmetische geneeskunde ontwikkeld. Door mijn eigenzinnige blik en creatief gebruik van mijn producten, ben ik in staat om met relatief weinig een grote impact te maken.

Dit is waar mijn talent ligt en ik het meeste plezier uit mijn werk haal. Ik krijg dit ook regelmatig terug van mijn klanten. Daarom heb ik het besluit genomen om met een nieuw concept te komen: ‘mic drop’

MIC drop(lets):

Make It Count. Zorg ervoor dat de druppels van je botuline en/of filler tot hun recht komen. Het is heel makkelijk om milliliters weg te spuiten zonder dat het een grote impact heeft gemaakt. Zonde van je geld.

Doelstelling en werkwijze van mic drop:

 • Less is more
 • Ik beschouw het gehele gezicht ipv deel van je gezicht (frons, voorhoofd, lip, jukbeen, kin, etc)
 • Je betaald per product en niet per indicatie (frons, voorhoofd, lip, jukbeen, kin, etc)
 • Praktisch: geef mij een budget en dan komen we samen tot een behandelplan. Jij bepaald dus het budget. Binnen het budget zal ik kijken welke combinatie van producten ik kan gebruiken.

Prijsindicatie:

Gezien je voor de hoeveelheid producten en mijn ‘hand’ betaalt is de prijslijst puur een indicatie i.p.v een vast tarief.

1 zone: €135

2 zones: €250

3 zones: €330

Bekijk het interview hieronder voor verdere uitleg!

 

Antwoorden op al jouw vragen

In onderstaande video geeft cosmetisch arts Ashwyn Schotburg antwoorden op al jouw vragen over injectables.

Hyaluronzuur

Hyaluronzuur een natuurlijk voorkomende suiker dat in zowel de huid als het bindweefsel in ons hele lichaam aanwezig is. Eén enkele Hyaluronzuur-molecuul kan tot 1.000 keer zijn eigen gewicht aan water vasthouden, dat geleidelijk in de huid vrijkomt. Het speelt dus een cruciale rol in het goed gehydrateerd houden van de huid.

Enkele eigenschappen van hyaluronzuur is:

 • Een natuurlijke vochtinbrenger, die zorgt voor betere vochtopname en vochtverlies tegengaat, waardoor de huid een gezonde, stevige uitstraling krijgt.
 • De antioxiderende eigenschappen. Het kan helpen de huid te beschermen tegen schade door vrije radicalen.
 • Als een belangrijk onderdeel van de huid, is Hyaluronzuur effectief in het helpen behouden van de elasticiteit.
 • De antibacteriële eigenschappen zorgen dat Hyaluronzuur de wondgenezing bevordert.

Fillers komen in verschillende dikte. Omdat het verschillende dikte heeft kan je het voor diverse doeleinde gebruiken. Voor diepe injecties om structuren in het gezicht te moduleren tot de oppervlakkige injecties om de kwaliteit van de huid te verbeteren. Een aantal voorbeelden van mijn toepassing van een filler:

Injectablen hebben een heel ander resultaat dan we in de media altijd zien. Een verantwoorde behandeling door een verantwoordelijke en goede arts geeft een prachtig, natuurlijk resultaat.

Bij ons geen opgeblazen lippen of een onnatuurlijk strakke huid!

Resultaat: jeugdige, zachte en gladde lippen en huid.
Prijs van een botox behandeling bij Skin Solutions: vanaf € 150,- .

Waaruit bestaat de behandeling?

Een injectable geven we niet zomaar. Daar gaat een uitgebreide intake en zorgvuldig advies door een erkend arts aan vooraf. Het is in jouw belang dat je de juiste en een verantwoorde behandeling krijgt.

De inhoud van de behandeling is altijd op maat, en op basis van wat de arts adviseert.

Cosmetische behandelingen en behandelen van littekens

Esthetische en cosmetische artsen werken onder andere met botuline toxine en fillers. De spuiten van een filler bevat hyaluronzuur. Een component dat veelvuldig voorkomt in onze eigen lichaam. Cellen van de onder andere de huid, bindweefsel en zenuwweefsel bevatten hyaluronzuur.

Wat zijn de eigenschappen van hyaluronzuur dat het uitermate geschikt maakt voor huidverbetering? Het zorgt onder andere  voor een verbetering van de huidstructuur en trekt vocht aan. De huidkwaliteit van een litteken is slechter dan die van een onbeschadigde huid. De ontstane kuiltjes, deukjes, en andere oneffenheden kunnen met een hyaluronzuur behandeling opgevuld worden. Daarnaast wordt de huid gehydrateerd waardoor het litteken zachter en elastischer wordt. Zowel diepe als oppervlakkige littekens kunnen worden gecorrigeerd. De risico’s van dergelijke behandelingen zijn minimaal.

Resultaat van een injectable behandeling

Het resultaat van een verantwoorde injectable behandeling:

 • Jeugdige, zachte en gladde lippen
 • Subtiele verhoging van het lipvolume
 • Betere verhouding van onder- en bovenlip
 • Rimpels verdwijnen; de huid wordt gladder
 • Littekens zijn minder zichtbaar

Veelgestelde vragen over injectables

Is de behandeling gevaarlijk?

Nee. Bij behandelingen anders dan injectables gebruiken onze artsen lichaamseigen, afbreekbare stoffen.

Voor elke behandeling geldt: alleen bij niet-gecertificeerde artsen gaat het fout. Die gebruiken verkeerd spul. Dan is het wél gevaarlijk. Daarom werken wij alleen met gecertificeerde en verantwoordelijke artsen.

Is de behandeling pijnlijk?

De meeste mensen voelen geen pijn wanneer de naald in de huid gestoken wordt. Soms ontstaat er na de behandeling een kleine blauwe plek.

Hoe lang duurt de behandeling?

Ongeveer 5 minuten.

Wanneer zie ik het effect, en hoe lang blijft dat effect?

Enkele dagen na de behandeling is het effect zichtbaar. Na 3 tot 6 maanden neemt het effect af. Herhaling van de behandeling is mogelijk om het resultaat te behouden.

Mag ik direct weer in de zon of onder een zonnebank?

Ja. Bescherm eventueel ontstane blauwe plekjes wel met een hoge factor om pigmentvlekjes te voorkomen.

Waarom een injectable behandeling bij Skin Solutions?

Onze artsen werken fulltime uitsluitend met injectables. Ze hebben ruime ervaring en adviseren eerlijk:

 • Zij kijken vooral naar wat mooi is, en dat is niet perse wat u in eerste instantie wílt
 • Soms is minder injecteren mooier dan meer
 • Als zij er niet achter staan, gebeurt het niet

Prijs en afspraak maken

Azzalure (botox)

 • 1 Regio:   € 150
 • 2 Regio’s: € 275
 • 3 Regio’s: € 400

Oksels bij overmatig transpireren: € 500

Restylane (filler)

 • ½  ml: € 300
 • 1 ml:  € 400
 • 2 ml: € 600
 • 3 ml: € 900

Profhilo® Behandeling

 • 1 behandeling: € 300
 • 2 behandelingen: € 550

Lippen opvullen Stylage: Vanaf € 250

Traangootje: € 400

Een afspraak maken kan via onderstaand contact formulier. Dit kan je niet online boeken.

Maak direct een afspraak

Ik heb een vraag

Wil je meer weten over onze behandelingen en oplossingen voor jouw huidprobleem? Je kunt ons bellen of vul het contactformulier in!