Skin Solutions Hoorn

Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Schoonheidssalon Skin Solutions

Wil jij het allerbeste voor jouw huid? Dan hebben wij dé behandelingen voor jou!

Men Care

Voor échte mannen

Het is allang niet meer vreemd om als man bij de schoonheidsspecialiste te komen. Echte mannen weten dat. Ook een mannenhuid verliest elasticiteit en soepelheid na verloop van tijd. Hoe beter je je huid verzorgt, hoe beter je er uit blijft zien. Zo eenvoudig is het. De huid van mannen is anders en verdient daarom speciale behandelingen.

Bij Skin Solutions hebben we een aanbod dat helemaal gericht is op wat mannen nodig hebben – van gezichtsbehandelingen en massages tot waxen.

Hieronder een kort overzicht.

Geen idee welke behandeling bij jou (huid) past? Maak een afspraak voor een uitgebreide intake, en wij geven je advies op maat!

Digitale Detox

Voor de druk bezette man hebben wij een super ontspannende behandeling: Digitale Detox. Digitale hulpmiddelen maken het leven op veel manieren een stuk makkelijker. Maar computers en digitale telefoons zorgen er ook voor dat we altijd aan staan en daardoor dagelijks een hoop digitale prikkels te verduren krijgen. Deze prikkels doen de ogen, nek, handen, armen en hersenen geen goed. Het gevolg is stress, slaapgebrek en tekenen van vroegtijdige huidveroudering. Om dit te voorkomen is het belangrijk om zo nu en dan een digitale detox te doen. Tijdens de Digitale Detox van Dermalogica maken we dit voor je mogelijk. Zo kunnen niet alleen je overprikkelde hersenen even pauzeren, maar kun je ook genieten van een welverdiende gezichtsbehandeling. Klik hier voor meer informatie.

Pro Bright Expert Active - Een heldere huid in 30 minuten!

Wat is het?

Dermalogica's Pro Bright Expert Active is een hoog-intensieve 3 stappen treatment van 30 minuten om de opname van Vitamine C in jouw huid te boosten. Deze intensieve behandeling van 30 minuten bestaat uit 3 verschillende stappen:

 1. Peeling: de chemische peeling met 30% melkzuur verheldert en hydrateert, vermindert de eerste tekenen van veroudering en helpt bij het egaliseren van de huidskleur. Door deze diepe peeling neemt jouw huid het serum en het masker beter op voor maximaal resultaat. 
 2. Serum: een krachtig professioneel serum met ultrastabiele vitamine C complex dat jouw huid verheldert, verstevigt en zichtbare fijne lijntjes en rimpels vermindert.
 3. Masker: een bio-activerende gezichtspakking met grapefruit die je huid verkoelt, verstevigt en lift. Onder deze pakking wordt het vitamine C serum met een super hydraterend masker aangebracht zodat deze nog beter wordt opgenomen door je huid. Met het verwijderen van deze pakking onthullen we jouw stralende, heldere huid!
   

De Pro Bright Expert Active wordt in een kuur van 3 behandelingen aangeboden met steeds 12-14 dagen tussen de behandelingen. Daarnaast ondersteun jij thuis je huid met nóg meer vitamine C met het Biolumin-C serum (30ml) en het Biolumin-C Eye Serum (15ml).

ProSkin 60

Duur: 60 Minuten | Kosten: € 83

Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en Face Mapping huidanalyse.

Tijdens de behandeling wordt gebruikt gemaakt van professional-only producten en indien gewenst wordt (hand)apparatuur ingezet.

Waxen

 • Waxing rug: € 34,-
 • Waxing borstkas: vanaf € 17,50,-
 • Waxing neusharen: € 7,-

Voorbereiding op een wax

 • Je huid moet helemaal schoon zijn, bijvoorbeeld door die een paar dagen licht te scrubben. Daardoor verwijder je dode huidcellen, en gaan de haren losser en meer rechtop staan zodat de wax minder pijn doet.
 • Scheer of knip je haar 2 tot 3 weken voor de behandeling niet. Het moet minimaal een 0,5 centimeter lang zijn voor het beste resultaat.

Doet het pijn?

Je voelt er zeker iets van. Maar het is minder pijnlijk dan je verwacht! Hoe vaker je het hebt gedaan, hoe minder pijn het doet. Hoe dan ook is onze waxmethode zo snel en pijnloos mogelijk.

Na de behandeling

Vermijd de volgende dingen 24 tot 48 uur na de behandeling:

 • Warmte en wrijving
 • Hete douche
 • Sauna of zonnebank
 • Ga het liefst niet sporten
 • Draag geen knellende kleding
 • Raak je huid alleen aan met gewassen handen

Vanaf 3 dagen na de wax raden we je aan te scrubben. Met een grove korrel, 2 tot 3 keer per week. Als je voor de eerste keer gewaxt bent, kan een lichte roodheid van je huid ontstaan.

Andere vragen over een wax? Je kunt ons altijd bellen. (0229-277419)

Laserbehandeling

 • Laserbehandeling rug € 275 voor gehele rug

Klik hier voor meer informatie over laserontharing.

Ervaring van een mannelijke klant:

‘Een man in een schoonheidssalon.. is dat niet zoiets als een vrouw in de bouw?’ was mijn eerste gedachte, toen me werd voorgesteld om een behandeling bij een schoonheidssalon te ondergaan. De behandeling werd mij aangeboden, zodat ik mijn ervaring met iemandkon delen. Vrijwel tegelijkertijd vroeg ik me af: ‘Wat is er eigenlijk mis met een vrouw in de bouw, behalve dan dat je het niet vaak ziet?’

Op de dag voorafgaand aan de behandeling kwam het idee tot stand. Tina Buys van Skin Solutions en ik praatten over mannen en hun uiterlijke verzorging. Waarom laten relatief weinig mannen zich in een schoonheidssalon behandelen? Ze gaan wel naar de sauna, sportmasseur of fysiotherapeut.  Dus waarom niet naar de schoonheidssalon?

Als marketing en communicatiedeskundige heb ik mijn ideeën met Tina besproken. Tina stelde me direct voor om een complete behandeling te ondergaan. Dat leek me een prima idee.

De behandeling zou de volgende dag al plaatsvinden. De schoonheidsspecialiste die mij zou behandelen was ook bij het gesprek aanwezig en legde uit wat de behandeling inhield.

Op de dag zelf werd ik hartelijk ontvangen en werd ik gevraagd een vragenlijst in te vullen. Een belangrijke vragenlijst omdat de schoonheidsspecialiste hiermee op de hoogte wordt gesteld van eventuele allergieën en omstandigheden die invloed kunnen hebben op de behandeling.

Hierna werd mijn huid geanalyseerd. Dit gebeurt door met een pen-achtig apparaat op verschillende plekken op handen en gezicht kortstondig licht te drukken. Het meetapparaat brengt de toestand van de huid in kaart. Op basis van deze gegevens wordt de behandeling afgestemd.

Met ontbloot bovenlijf en blote voeten nam ik plaats in de behandelstoel. De schoonheidsspecialiste begon met het masseren van mijn gezicht en hoofdhuid, gevolgd door het regelmatig inpakken van mijn gezicht in warme doeken, afgewisseld met het behandelen van de huid met reinigende en voedende middelen. In slaap vallen was al snel heel dichtbij en dat gebeurt me alleen als ik me echt op m’n gemak voel.

De behandeling richt zich vooral op het gezicht, hoofd, de nek en schouderstreek, maar ook mijn handen en voeten werden behandeld en gemasseerd. De ontspanning voel je in je hele lichaam en dat is een ervaring die ik niet direct had verwacht.

Deze schoonheidsbehandeling heeft mij er van overtuigd dat de schoonheidssalon niet langer alleen het domein van de vrouw is. Het is helemaal geen onnatuurlijke plek voor een man, realiseerde ik me. Integendeel zelfs: zo’n schoonheidsbehandeling is een weldaad voor iederéén.

Dus mannen: emancipeer! Stap naar de schoonheidssalon en trakteer jezelf op welverdiende verzorging en ontspanning. Een echte kerel geniet van het leven en deskundige verzorging hoort daar gewoon bij!

Ik heb een vraag

Wil je meer weten over onze behandelingen en oplossingen voor jouw huidprobleem? Je kunt ons bellen of vul het contactformulier in!