Waar ben je naar opzoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Wil je meer informatie of een afspraak maken voor een intake? Vul hier jouw gegevens in, dan nemen wij contact met je op.

Ik ga akkoord met het privacystatement

Bellabaci Facial/Bambino Cups

Bellabaci Facial/Bambino Cups
Meer informatie
Niet op voorraad

€37,95

+
-

Bellabaci FacialBambino cups soft bestaat uit 2 cups, een zachte Facial cup en een zachte Bambino cup, verpakt in een handig klepdoosje met kleine handleiding.

Relax. Massage. Vernieuw.

Verzorg je huid met de Bellabaci Face/bambino cups soft bestaat uit 2 cups, een zachte Facial cup en een zachte Bambino cup, de zachte facial begin je als eerste mee deze is om de huid voor te bereiden, de bambino is intensiever
De ideale behandeling voor iedereen die last heeft van kraaienpootjes, onderkin, beginnende rimpels, oneffenheden van de huid en vochtwallen. Het verstevigt de huid omdat je de fibroblasten doet stimuleren waardoor collageen wordt aangemaakt.

Gezichtsmassage verhoogd de doorbloeding waardoor de huid zichzelf gaat herstellen.

Gebruiksaanwijzing:

Onze cups zijn super gemakkelijk om te gebruiken. Met 1 van onze genies/serums, de skin get a life-anti-aging of Stress no more of de Circuflow-circulatie/lymfe.
Deze rijkelijk aanbrengen en daarna kan je het gezicht met de facial cup strijkende bewegingen maken. Je hoeft de cup alleen maar in te knijpen en op de huid te plaatsen.
Ben je vergevorderd of jouw huid is niet al te gevoelig dan kun je de bambino gebruiken. Maak eventueel ook drukzuigbeweging onder de ogen voor vochtwallen. Niet te lang op 1 plek laten staan en te langzaam bewegen.

Voor het geven van een heerlijke gezichtsbehandeling of te gebruiken @home

Onze cups zijn BPA vrij, wij hebben harde en zachte cups, je kunt ze makkelijk reguleren, onze cups worden niet plakkerig als ze met olie in aanraking komen,  ze zijn van medische silicone gemaakt.

 

Drink voldoende water om je lichaam te reinigen en eet evt. collageen stimulerende voeding.

WE ZIJN DIERVRIENDELIJK, VEGAN, NATUURLIJK EN AARDE VRIENDELIJK

 

Jouw 5 minuten dagelijkse natuurlijke facelift 

- Verstevigt de huid
- Verbetert de spierspanning
- Vermindert vochtwallen
- Stimuleert collageen en elastine
- Verbetert opname van werkstoffen
- Verbetert de doorbloeding

Gezichtscupping heeft ook drainerende eigenschappen zoals het draineren van de sinussen, als deze verstopt zitten, geeft verzachting bij pijn. Het geeft een ontspannende werking bij hoofdpijnen en bij aangezichtsverlamming.

Contra-indicaties en aandachtspunten

- Belangrijk dat je de gebruikshandleiding leest, en de diagram volgt dus van binnen naar buiten werkt. Je blijft te cup bewegen en niet te lang op één plek laten staan want anders krijg je een cup Kiss.
Een cup Kiss is niet gevaarlijk, maar natuurlijk niet gewenst op het gezicht.

- Reinig je cups met dettol handzeep of unicura handzeep na elk gebruik en droog ze gelijk af.
Geen andere zepen kans dat de cups hard worden of gaan scheuren. Gebruik evt. pas na 6 weken de bambino’s als je een gevoelige huid hebt of net met cuppen begint.

- Als je voor het eerst gaat cuppen en je vindt het spannend probeer het anders eerst uit op je decolleté of je arm. Doe elke baan evt. 1 of 2 keer en bouw dit dan langzaam op in de loop van de 8 weken. Het beste is 3 à 4 keer per week te doen met altijd een dag er tussen om de huid zijn werking te kunnen laten doen.

- Gebruik de facial cups niet op een beschadigde huid, open wonden, op ontstekingen of zonverbrande huid.

 

Gerelateerde producten

Bellabaci Body Cups

€37,95

Bellabaci Genie ''Cellulite Be Gone'' 120 ml

€39,00

Bellabaci Genie ''Skin Get A Life'' 120 ml

€39,00