Waar ben je naar opzoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Wil je meer informatie of een afspraak maken voor een intake? Vul hier jouw gegevens in, dan nemen wij contact met je op.

Ik ga akkoord met het privacystatement

Cadeaubon €20

Cadeaubon €20
Cadeaubon €20
Cadeaubon €20
Cadeaubon €20
Meer informatie

€20,00

+
-

Cadeaubonnen van Skin Solutions

Geef eens schoonheid cadeau..

Wat zijn de leukste momenten in een jaar? Dat zijn de momenten die je wilt vieren!

Verjaardag, huwelijk, moederdag, vaderdag, geboorte van een kind, valentijn.. om er maar een paar te noemen.

Genoeg aanleidingen om een schoonheidsbehandeling cadeau te doen. Je kunt bij ons cadeaubonnen bestellen voor elk gewenst bedrag. Desgewenst kunnen met deze bonnen ook producten uit onze shop gekozen worden. 

LET OP: staat het bedrag dat jij wilt geven er niet tussen of wil je liever dat wij een behandeling of product als waarde invullen op de bon? Neem dan gerust contact met ons op!

Zodra jouw betaling is ontvangen wordt de cadeaubon geactiveerd. Onze bonnen worden met aandacht mooi verpakt en dezelfde (werk-) dag verstuurd. Een feestje om als geschenk weg te geven en zeker om te krijgen!

Cadeau-idee voor werkgevers

Iets te vieren binnen jouw bedrijf? Jubileum, kerstcadeau, secretaressedag, iemand in het zonnetje zetten voor bijzondere prestaties?

Denk eens aan een “out of the box”- cadeau voor jouw personeel. Een cadeaubon van ons schoonheidsinstituut geeft de persoonlijke vrijheid om te kiezen uit ons uitgebreid aanbod aan behandelingen en producten voor hem en haar.

Een origineel cadeau om te geven en om te ontvangen. Met zo’n persoonlijke en met aandacht uitgekozen attentie geeft jou immers ook een blijk van waardering: positief voor jou en voor jouw team!

Wij adviseren je graag!

Kerstpakketten voor bedrijven

Vindt jij ook dat kerstpakketten best meer flair en luxe mogen uitstralen? Wij denken dat een kerstpakket van Skin-Solutions voor hem en haar zo’n heel bijzonder cadeau kan zijn. Pure verwennerij, als er naast een cadeaubon voor één van onze vele behandelingen óók nog luxe verzorgingsproducten in het kerstpakket zitten. Onze pakketten worden in feestelijke verpakking geleverd, zodat alléén het uitpakken al voelt als kerstmis. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden om de kerstpakketten geheel naar jouw wensen en budget samen te stellen.

Wil je meer informatie of direct een bestelling plaatsen? Neem dan contact met ons op.

 

Gerelateerde producten

Cadeaubon €100

€100,00

Cadeaubon €25

€25,00

Cadeaubon €50

€50,00