Skin Solutions Hoorn

Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Schoonheidssalon Skin Solutions

Wil jij het allerbeste voor jouw huid? Dan hebben wij dé behandelingen voor jou!

Skin Solutions heeft alles in huis om jouw huid gezond en mooi te houden. Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Hét moment dat jouw huid veranderd voor altijd! Met ons bindweefselprogramma en Dermalogica Pro Power Peel behandelingen behalen wij prachtige resultaten. Daarnaast behandelen wij specifieke huidproblemen zoals acne en littekens, rimpels en rosacea.

Over ons

Digitale detox

Geef je lichaam en geest een welverdiende vakantie met de Digitale Detox van Dermalogica

Digitale hulpmiddelen maken het leven op veel manieren een stuk makkelijker. Maar computers en digitale telefoons zorgen er ook voor dat we altijd aan staan en daardoor dagelijks een hoop digitale prikkels te verduren krijgen. Deze prikkels doen de ogen, nek, handen, armen en hersenen geen goed. Het gevolg is stress, slaapgebrek en tekenen van vroegtijdige huidveroudering. Om dit te voorkomen is het belangrijk om zo nu en dan een digitale detox te doen. Tijdens de Digitale Detox van Dermalogica maken we dit voor je mogelijk. Zo kunnen niet alleen je overprikkelde hersenen even pauzeren, maar kun je ook genieten van een welverdiende gezichtsbehandeling.

 

Maak direct een afspraak

Een Detox zonder sapjes of uithongeren?

Dat klinkt veelbelovend en dat is de Digital Detox van Skin Solutions dan ook. Door de speciaal uitgebalanceerde muziek in combinatie met de sensaties op de huid en de geuren van de etherische oliën is deze ervaring net zo ontspannend als een middagje in de sauna. Bij deze Detox reset je hoofd en huid van de digitale overbelasting die we gedurende de dag incasseren, zodat je er na deze behandeling weer fris en als herboren tegenaan kunt. Door een combinatie van op jouw huid aangepaste producten en een bijna hypnotiserende muziek raak je in opperste staat van ontspanning. De reiniging, peeling, serum, huidverjongende massage met etherische oliën, vitaminemasker en algenpakking die allemaal met de nieuwste technologie versnelt diep in de huid worden doorgesluisd maken de ontgifting compleet en stomen jou weer klaar voor een nieuwe werkweek!

Wat kun je verwachten van de behandeling?

Doordat de Digitale Detox van Dermalogica stress verlaagt, zal de reactiviteit van de huid verminderen. Ook bevordert het een goede nachtrust, dit zorgt voor een betere doorbloeding en heeft daardoor een positief effect op de huid. Daarnaast helpt de Digitale Detox behandeling van Dermalogica de huid om van beschermmodus naar herstelmodus te gaan. De Digitale Detox zorgt ervoor dat de huid niet meer de noodzaak voelt om je continu te beschermen tegen externe digitale prikkels. Hierdoor krijgt de huid tijd en ruimte om zich te richten op herstel en vernieuwing. De behandeling bevordert de nachtrust, creativiteit, mindfulness, concentratie en creëert meer balans in jouw leven. Daarnaast zorgt de gezichtsbehandeling voor een betere huid met een mooie glans.

Hoe verloopt de behandeling?

De Dermalogica Digitale Detox bestaat uit een huidanalyse, een grondige huidreiniging, exfoliatie, een ontspannende gezichtsmassage, een gezichtsmasker en een dagverzorging. Tijdens de behandeling krijg je een verzwaarde deken over je heen. Vervolgens geven we u SleepPhones. De SleepPhones zitten in een band die geheel rondom je hoofd zit. Dit zorgt ervoor dat ze precies goed over de oren liggen, waardoor het mogelijk wordt om je volledig af te sluiten van je omgeving. Je bevindt je dan als het ware in een afgesloten cocon. Er is dus ook geen contact met de schoonheidsspecialiste. De zintuigen kunnen zich op deze manier volledig afsluiten.

Hoelang duurt de Dermalogica Digitale Detox?

De Digitale Detox behandeling van Dermalogica duurt 60 minuten.

Prijs: €89,-

 

Maak direct een afspraak