Waar ben je naar opzoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Wil je meer informatie of een afspraak maken voor een intake? Vul hier jouw gegevens in, dan nemen wij contact met je op.

Ik ga akkoord met het privacystatement

Gezichtsbehandelingen

Doelgericht en innovatief

Tijdens de intake bespreken wij samen met jou wat jij aan jouw huid wil verbeteren. Zo wordt iedere behandeling dus volledig gepersonaliseerd naar jouw wensen. 

Benieuwd hoe deze intake in zijn werk gaat? Bekijk hier een filmpje met uitleg!

Wij bieden de volgende behandelingen aan:

Gezichtsbehandelingen 

Environ behandelingen uitleg

Waar streven wij naar?

Wij willen dat onze adviezen en behandelingen het beste resultaat geven. Daarvoor hebben wij elkaar nodig. Wij kunnen je supporten om een gezonde lifestyle  op te bouwen. De juiste huidverzorging en voeding zijn hiervoor de basis. Samen met jouw inzet kunnen wij het beoogde doel bereiken: naar buiten toe uitstralen hoe je je van binnen voelt.

Hoe werkt dit?

Met iedere klant voeren wij een uitgebreid intakegesprek en geven een uitvoerig voedingsadvies. Voor het beste advies maken wij gebruik van ons innovatieve huidanalyseapparaat: de SQINNO Observ 520.

Dit apparaat maakt binnen enkele seconden foto’s van de huid, o.a. van pigmentverdeling, roodheid en huidreliëf. Deze nauwkeurige scan monitort de diepere huidlagen en geeft inzicht in het hydratatieniveau, de rimpelvorming en andere mogelijke tekorten. 

Nu kunnen wij een speciaal behandelplan opstellen, gericht op de binnen- en buitenkant. Dit behandelplan is dus volledig op de huid en de innerlijke conditie afgestemd en gepersonaliseerd. Alle behandelingen kunnen wij hierop baseren. In combinatie met goede voeding en en huidsupplementen geven deze behandelingen gegarandeerd het best mogelijke resultaat.

Ons doel:

Dat je uiteindelijk letterlijk en figuurlijk lekker in je vel zit.

Direct een afspraak maken

Ik heb een vraag!

Wil je meer weten over onze behandelingen en oplossingen voor jouw huidprobleem? Je kunt ons bellen of vul het contactformulier in!