Skin Solutions Hoorn

Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Vermoeide huid

Een vermoeide huid hebben maar niet vermoeid zijn

‘Heb je slecht geslapen’? ‘Voel je je wel goed?’. Misschien hoor je dit wel elke dag. Erg vervelend, vooral als je je helemaal niet ziek zwak of misselijk voelt. Maar je bent niet de enige. Sterker nog, heel veel mensen hebben last van een vermoeide huid. Toch heeft een vermoeide huid niets te maken met hoe iemand zich voelt, er kunnen namelijk hele andere achterliggende oorzaken zijn.

Maak direct een afspraak

ProSkin bright

30 - 60 minuten vanaf €72

ProSkin is een gepersonaliseerde 30 of 60-minuten behandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft. De behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie- en wensen. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie inclusief foto's met onze Observ. 

PRO bright is een intensieve, 3-staps treatment om de opname van Vitamine C te stumuleren. Dit krachtige ingrediënt zorgt voor onmiddellijke verheldering van de huid. Ook wordt gebruikt gemaakt van de Pro Power Peel. Deze peeling werkt door middel van natuurlijke zuren die de bovenste lagen van de huid verwijderen om zo de celdeling en –vernieuwing te stimuleren en verbeteren de textuur en uitstraling van de huid. Donkere vlekken worden verminderd en je teint wordt egaler. PRO bright behandeling zorgt voor een helderdere, gladdere huid. 

Deze behandeling wordt uitgevoerd door onze Dermalogica Experts en wordt in de meeste gevallen NIET vergoed.

 

Wat is een vermoeide huid?

Een vermoeide huid lijkt eigenlijk op een verouderde huid. De huid kan namelijk op jonge leeftijd oud lijken. Een vermoeide huid heeft alleen andere oorzaken dan een verouderde huid. Ze zijn dus wel degelijk verschillend. Wel kan een vermoeide huid de huidveroudering versnellen. Het is dus belangrijk om preventief te handelen. Wallen en kringen onder de ogen zijn misschien wel de meest bekende kenmerken van een vermoeide huid. Maar ook rimpels en een doffe, droge huid kunnen duiden op een vermoeide uitstraling. Daarnaast kan de huid snel tekenen en slap aanvoelen.

Hoe ontstaat een vermoeide huid?

Een vermoeide huid kan ontstaan door een slechte levensstijl. Je kunt hierbij denken aan roken en een slechte huidverzorging, maar ook ziekte, stress, slaaptekort of verkeerde cosmetica kunnen uw huid oud doen lijken. Zo kun je bij stress en slaaptekort al jong last krijgen van rimpels. Vooral rimpels rondom de ogen en lippen laten de huid ouder en vermoeid lijken. Een vermoeide uitstraling ontstaat vaak door een combinatie van verschillende factoren. De een kan meer last hebben van bepaalde factoren dan de ander. Zo kan één slechte nacht slapen er bij jou voor zorgen dat je direct last heeft van een vermoeide aanblik, terwijl de ander er dan nog steeds fris en fruitig uit kan zien.

Hoe kunnen wij jou van je vermoeide huid afhelpen?

Voor een vermoeide huid is huidverzorging erg belangrijk. Vooral een regelmatige peeling is van harte aan te raden. Een peeling zorgt ervoor dat de bovenste huidlaag minder dik wordt. Hierdoor krijg je een betere weerspiegeling van het licht op de huid, daarnaast stimuleert peeling de celvernieuwing. Al met al zorgt dit voor een glanzende huid en bovendien krijg je door een peeling die gezonde blos weer terug op je wangen. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een van onze andere behandelingen om van een vermoeide huid af te komen. Zo zorgt microneedling ervoor dat de huid beter in staat is om verzorgingsproducten op zich te nemen en het stimuleert een bindweefselmassage de algehele doorbloeding waardoor je huid weer in topvorm komt. Je kunt ook kiezen voor Beauty Angel. Deze lichttherapie richt zich op de mitochondriën, het energieniveau van je huid. In overleg komen we samen tot de beste behandeling voor jouw huid.

 

Maak direct een afspraak

Ik heb een vraag

Wil je meer weten over onze behandelingen en oplossingen voor jouw huidprobleem? Je kunt ons bellen of vul het contactformulier in!