Waar ben je naar opzoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Wil je meer informatie of een afspraak maken voor een intake? Vul hier jouw gegevens in, dan nemen wij contact met je op.

Ik ga akkoord met het privacystatement

Blog

Zinkoxide in fysische SPF producten

Waarom een fysische (minerale) filter een witte waas achterlaat

We weten allemaal dat UV straling dé nummer 1 oorzaak is van huidveroudering. Je huid onthoud alles: alle keren dat je onbeschermd toch even een drankje op het terras doet of in de winter geen SPF bescherming gebruikt omdat ‘de zon toch niet schijnt’.

Lees meer

Wat is purging? Waarom je onzuiverheden soms eerst verergeren voordat ze verminderen

Puistjes bij nieuwe skin care? Geen paniek! 

Ben je ook wel eens vol goede moed gestart met een nieuw product dat belooft je puistjes en verstopte poriën vaarwel te zeggen om er na een paar dagen achter te komen dat je juist meer puistjes hebt gekregen? Wacht nu even voordat je nu je nieuw aangekochte product in de prullenbak gooit, want het zou zo maar kunnen zijn da…

Lees meer

De invloed van Omega-3 op acné

Steeds vaker zien we dat huidprofessionals en consumenten zich verdiepen in de rol van voeding en suppletie bij specifieke huidindicaties, zoals acne. Dat is een positieve trend. Maar hoe zit het nu precies met die omega-3-vetzuren? Heeft het zin om ze als supplementen in te zetten bij acne?

Lees meer

Hoe verklein je zichtbaar grote/grove poriën?

Tips om om grote/grove poriën te verminderen

Er bestaan tal van porie verkleinende crèmes, maar helaas zijn er maar weinig echt effectief. De meeste producten zijn namelijk alleen een tijdelijke oplossing, maar op lange termijn blijven de grove poriën zichtbaar. Vergrote poriën is één van de moeilijkst behandelbare huidproblemen. In deze blog vertellen wij jou…

Lees meer

Ontdek de juiste volgorde van je skincare routine

Stappenplan voor een gezonde huid

Wil jij optimaal gebruik maken van de hoge werkzame stoffen die in Dermalogica's producten zitten? Het maximale resultaat uit jouw huidverzorgingsroutine halen draait om meer dan enkel het kiezen van de juiste producten.

Lees meer

Deze ingrediënten in skincare producten zijn goed voor je huid

Herken essentiële ingrediënten in huidverzorging op de productverpakking

Lees in deze blog alles over de beste ingrediënten voor de huid en wat deze voor JOU kunnen betekenen. Leer de ingrediënten lijst op de achterkant van jouw producten beter te begrijpen!

Lees meer

Ik heb een vraag!

Wil je meer weten over onze behandelingen en oplossingen voor jouw huidprobleem? Je kunt ons bellen of vul het contactformulier in!