Skin Solutions Hoorn

Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Blog

Huidveroudering van de hals en decolleté

Er zijn twee belangrijke redenen waarom de huid rondom het halsgebied vaak wat gaat tekenen naarmate we ouder worden. De huid van je nek is erg dun, delicaat en bevat minder collageen dan de huid van je gezicht. Daarnaast vergeten de meeste mensen om de nek in hun huidverzorging op te nemen. Het kan zeker helpen om dit gebied gespecialiseerde zorg te geven zoda…

De 4 oorzaken van cellulite

Er zijn vier oorzaken van cellulite. Het kan best zijn dat je ze niet alle vier hebt. 

Testosteron; oorzaak van acné

Als eerste moet je weten wat de trigger is achter het ontstaan van acné. De oorzaak ligt in verhoogde testosteron spiegels, het mannelijk hormoon. Lees verder om te voorkomen dat jouw testosteron verhoogd!

De magie van huidverjonging: Ontdek de voordelen van Peeling PRX met Microneedling

Met de belofte van een gladdere, helderdere en stevigere huid heeft de combinatie van Peeling PRX met Microneedling de harten van schoonheidsliefhebbers over de hele wereld veroverd. Laten we eens dieper ingaan op wat deze behandeling inhoudt en waarom het zo effectief is.

Glad en zacht: Ontdek de juiste ontharingsmethode

Als schoonheidsspecialiste weet je als geen ander hoe belangrijk het is om er verzorgd en stralend uit te zien. Ontharen is dan ook een veelvoorkomende behandeling in de schoonheidssalon. Maar wat zijn de verschillende ontharingsmethoden en waar moet je op letten bij het kiezen van de juiste behandeling? In deze blog geef ik je graag meer informatie over ontharen.

Echte schoonheid zit van binnen...

Je kent de opmerking misschien wel: ‘’echte schoonheid zit van binnen’’. Cliché? Waarschijnlijk bedoelde men vroeger vooral dat het niet om de buitenkant, maar de binnenkant van de mens gaat. Helemaal mee eens…

Wat is skin cycling, en waarom zou jij hier mee moeten starten?

Een trend die steeds meer in opkomst is, is skin cycling. Populair gemaakt door Dermatoloog Dr. WhitneyBowe. Wat houdt het in, en waarom zou je het moeten doen? Wij leggen het je uit in deze blog.

Nieuw bij Skin Solutions; bevries vet met cryolipolyse!

Ben jij het ook zat dat je niet van de laatste vetjes af komt ook al sport jij veel en eet jij gezond? Dan hebben wij voor jou de oplossing! Vanaf 10 augustus kun je bij ons terecht voor een cryolipolyse behandeling met de Body-Wizard Duo!

Skin DNA de perfecte match voor jou!

Word jij ook overladen met alle keuzes in mogelijke huidverzorging en weet je niet waar je goed aan doet? Best lastig toch?!

Er is een ruime keuze op het gebied van crèmes, serums, peelings, maskers etc. Maar welk product is het beste voor jouw huid?

De gids voor de ultieme eye treatment

Vind de oogverzorging die bij jou past

Het probleem rondom de ogen is, dat de huid ontzettend dun is. Eye treatments kunnen helpen om fijne lijntjes, rimpels, zwellingen, donkere kringen en wallen te verminderen.

Get glowing: jouw stappenplan naar een heldere huid

Een stralende huid in vijf simpele stappen

Twee woorden die niemand wil horen: doffe huid. Kijk je wel eens naar je gezicht en lijkt je huid wat minder glowy dan normaal? Er is hoop! Lees verder om erachter te komen hoe je een doffe huid kan voorkomen.

Zinkoxide in fysische SPF producten

Waarom een fysische (minerale) filter een witte waas achterlaat

We weten allemaal dat UV straling dé nummer 1 oorzaak is van huidveroudering. Je huid onthoud alles: alle keren dat je onbeschermd toch even een drankje op het terras doet of in de winter geen SPF bescherming gebruikt omdat ‘de zon toch niet schijnt’.

Ik heb een vraag

Wil je meer weten over onze behandelingen en oplossingen voor jouw huidprobleem? Je kunt ons bellen of vul het contactformulier in!