Skin Solutions Hoorn

Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Blog

Wat is purging? Waarom je onzuiverheden soms eerst verergeren voordat ze verminderen

Puistjes bij nieuwe skin care? Geen paniek! 

Ben je ook wel eens vol goede moed gestart met een nieuw product dat belooft je puistjes en verstopte poriën vaarwel te zeggen om er na een paar dagen achter te komen dat je juist meer puistjes hebt gekregen? Wacht nu even voordat je nu je nieuw aangekochte product in de prullenbak gooit, want het zou zo maar kunnen zijn da…

De invloed van Omega-3 op acné

Steeds vaker zien we dat huidprofessionals en consumenten zich verdiepen in de rol van voeding en suppletie bij specifieke huidindicaties, zoals acne. Dat is een positieve trend. Maar hoe zit het nu precies met die omega-3-vetzuren? Heeft het zin om ze als supplementen in te zetten bij acne?

Hoe verklein je zichtbaar grote / grove poriën?

Tips om om grote/grove poriën te verminderen

Er bestaan tal van porie verkleinende crèmes, maar helaas zijn er maar weinig echt effectief. De meeste producten zijn namelijk alleen een tijdelijke oplossing, maar op lange termijn blijven de grove poriën zichtbaar. Vergrote poriën is één van de moeilijkst behandelbare huidproblemen. In deze blog vertellen wij jou…

Ontdek de juiste volgorde van je skincare routine

Stappenplan voor een gezonde huid

Wil jij optimaal gebruik maken van de hoge werkzame stoffen die in Dermalogica's producten zitten? Het maximale resultaat uit jouw huidverzorgingsroutine halen draait om meer dan enkel het kiezen van de juiste producten.

De volgorde waarin je de producten aanbrengt is ook van groot belang. Onthoud de volgende vuistregel: begin je huid…

Deze ingrediënten in skincare producten zijn goed voor je huid

Herken essentiële ingrediënten in huidverzorging op de productverpakking

Lees in deze blog alles over de beste ingrediënten voor de huid en wat deze voor JOU kunnen betekenen. Leer de ingrediënten lijst op de achterkant van jouw producten beter te begrijpen!

Wat is het Circadiaanse ritme van de huid?

In synergie met energie

Ziet jouw huid er soms minder energiek en fit uit dan je zou willen? Je kunt je huid een handje helpen met het verkrijgen van een meer energieke uitstraling. Daarvoor is het belangrijk om kennis te hebben van het circadiaans ritme (ook wel het 24-uurs ritme) van de huid.

Alles wat je moet weten over pigmentvlekken

Bruine vlekken, ouderdomsvlekken, pigmentvlekken & meer: hyperpigmentatie ontrafeld.

Pigmentvlekken hebben een grote invloed op hoe oud mensen ons schatten. Een onderzoek toonde zelfs aan dat een persoon er door een oneffen huidtint er ruim 12 jaar ouder kan uitzien!

Glow through the holidays

Ook Environ heeft dit jaar geweldige kerst sets

Deze prachtige sets met hoge kortingen laten jou stralen tijdens de feestdagen. 

Lees hier meer over deze sets en jouw voordelen!

Kerst bij Skin Solutions

The giftsets your skin will really love!

Ook dit jaar hebben wij weer de leukste giftsets voor de feestdagen! Koop nu jouw skin favorites met kortingen tot wel 36%.

Dermalogica Pro Bright Treatment

Jouw meest stralende huid in een 3 stappen treatment

Heb jij last van een doffe huid met pigment of fijne lijntjes en wil je jouw huid een opfrisbeurt geven? Dan is dit de perfecte behandeling voor jou! Deze 3 stappen treatment biedt maximaal resultaat in een korte treatment, is op te bouwen tot een kuur en biedt de jou de beste combinatie van product & technologi…

Drie tips om maskné te voorkomen

Maskers zijn ondertussen een gegeven, maar maskné hoeft dat niet te zijn. Hier zijn de top 3 tips van Environ over hoe je de effecten van maskné het best kan behandelen, zoals aanbevolen door Dr Des Fernandes (Oprichter van Environ en Wetenschappelijk Directeur).

Laat je huid stralen met microdermabrasie

Je huid houd je soms een pijnlijke spiegel voor. Niet alleen word je geconfronteerd met het feit dat je een dagje ouder wordt, ook je leefstijlkeuzes zijn zichtbaar. Een slechte nachtrust, zonnen, stress en een ongebalanceerd eetpatroon laten allemaal hun sporen achter op je huid. Vermenigvuldigen de droogtelijntjes, kraaienpootjes en pigmentvlekken zich met de dag? W…

Ik heb een vraag

Wil je meer weten over onze behandelingen en oplossingen voor jouw huidprobleem? Je kunt ons bellen of vul het contactformulier in!